- 4 157
https://www.mazdaklan.cz/threads/predelani-blinkru-do-led-technologie.312/page-2#post-17096 tady máš ukázaný kde to dávají u zadního světla a i veškeré aktuání info o LED blinkrech na konci tématu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
přečetl jsem si to samozřejmě až poté, co jsem vyměnil žárovku, a hádej co! Samozřejmě nesvítí. Tak mě čeká výměna odpáleného mikrospínače a jelikož nejsem elektrikář, tak z toho mám docela respekt.Vidím liftback, to bude 100% spíš klasicky mikrospínač: Mikrospínač pátých dveří
Lidi měňte to osvětlení kufru u liftbacků GH (a také CX-5 KE) při odpojené baterce. Radím to už tolik let, ale:
Indikace otevřených dveří na palubní desce také nefunguje předpokládám
Ne. U GH lift opravdu mikrospínač.Teď se dívám nemá tam být spíš opálená BCM? @Natural
Tak přidám něco málo k tématu. Po roce a půl odkládání nákupu, jsem se konečně odhodlal i objednal u @Natural LED do potkávaček. Měl jsem to udělat, hned jak jsem koupil auto!!! Ted i jízda v noci je zážitek Foto pro srovnání !