• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

elektrika Výměna žárovek za LED u Mazda6 GJ/GL

Zdravím vás, přidal jsem se zde, po pořízení mé první Mazdy. Konkrétně Mazda 6 wgn. Měl bych prosbu na zdejšího mistra přes LED osvětlení @Natural, zda by bylo možné se s ním domluvit na oLEDkování mé Mazdy. Mnohokrát děkuji

Oledkoval jsem GJ balíčkem od @Natural a mé nadšení z hodně muziky za málo peněz nebere konce 😉👌. Natural má vychytáno a perfektně se s ním komunikuje. Zpátečka překvapila.
Rozptýlené světlo disperzním sklem je v interiéru potřeba. Světlo nekmitá. A kastlík už svítí. Výhledově si chystám radost s blinkry a mlhovkami 👍

Oledkoval jsem GJ balíčkem od @Natural a mé nadšení z hodně muziky za málo peněz nebere konce 😉👌. Natural má vychytáno a perfektně se s ním komunikuje. Zpátečka překvapila.
Rozptýlené světlo disperzním sklem je v interiéru potřeba. Světlo nekmitá. A kastlík už svítí. Výhledově si chystám radost s blinkry a mlhovkami 👍
doporučuji servis na Vysočanské, mám sadu blinkrů od Roba a instalace v servisu během dne hotová a maká krásně: :-)

_Tom_Hill_

Zdravím, tak konečně jsem se po nemoci dostal k instalaci žárovek od p. Naturala. A musím říct, že je to naprosto fenomenální. Hlavně žárovka do zpátečky, s autem jezdím příležitostně jako taxi a zpátečku používám hlavně v noci dost často. Interiér je také skvělý je v autě krásně vidět a když přijedu na místo a opilec náhodou spí, ty LEDky ho většinou proberou. Takže za mě rozhodně mohu doporučit. Omlovám se za recenci bez fotek, ale zatím žádné nemám :) Ještě jednou díky moc

Back