Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Bude to sedan s vybavou Attraction. Ten ma blinkry a zpatecku v LED ?U kombíku vždy měníš zadní blinkry a zpátečku.
Když máš nevyšší výbavy, tak už máš i interiér v ledkách z výroby
Co nema v LED:Bude to sedan s vybavou Attraction. Ten ma blinkry a zpatecku v LED ?
Co tam mas za typ zarovky ? Ja do kufru dal bilou ledku co ma dohromady odber 3W, jako original vlaknova, bal jsem se tam dat neco silnejsiho, abych neodpalil tu elektroniku na kterou to je napojeny . Sviti o chlup lip nez ten original, ale stale jako svetluska.Zdá sa mi že to tu nebolo tak sa pochválim, zatiaľ na pôvodnej žiarovke-bez vypínača, ten pridám v blizkej dobe
Zobrazit přílohu 52849
Zobrazit přílohu 52850
@no_hits napjatě budu čekat na dojmy a výsledky...dej pak vědět, díkyProtože se mně nechce u GL bastlit kabeláž, sehnal jsem odpor i s konektorama. Ještě nemam otestováno, jsem na to zvědavej
Cena i s dopravou byla necelých 500kč za pár
Zobrazit přílohu 53390Zobrazit přílohu 53391