Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Máš sice novější GJ, ale mám dojem že tam je to stejně jako u GH, tedy couvačka je jen vpravo, vlevo je mlhovka.Kluci prosím má někdo info k couvacím světlům. Levá strana nesvítí a netuší někdo, kde by mohl být problém??
Děkuji
Mazda 6 Takumi +
Kluci prosím má někdo info k couvacím světlům. Levá strana nesvítí a netuší někdo, kde by mohl být problém??
Děkuji Mazda 6 Takumi +
Aha děkuji za info prověřím . U té pravé strany nesvítí asi jedna ta žárovička 1 ze 4 asi ??Máš sice novější GJ, ale mám dojem že tam je to stejně jako u GH, tedy couvačka je jen vpravo, vlevo je mlhovka.
Děkuji za informace a co znamená doplnění podpisu?
Děkuji za informace a co znamená doplnění podpisu?
Jak si myslíme, že ty svoje mazliky známe, a pak nás nachytá taková věc, která je normální, že?Kluci děkuji, máte pravdu šel jsem do garáže a potvrzuji. Levé světlo mlhovka … Tchán se mi dnes vysmál že u jeho 8 leté škodovky se mu to nestalo , bohužel jsem netušil …
Ahoj, mám 6 Takumi + whiteZdar, mame objednanou Takumi plus sedan a zrovna hledam vsude mozne nejakou fotku nebo video se zpateckama. Rikal jsem si, ze konecne zacali do sestky davat obě (pravou i levou) a vse je LED. Pisete, ze jedno je mlhovka, ale proc jsou tedy obe bile?
Btw. - nemate nekdo na sedanu ten zadni spoilirek?
Zobrazit přílohu 29231 Zobrazit přílohu 29232 Zobrazit přílohu 29233 Zobrazit přílohu 29234
Právě netušímA nemají svítit jen 3 LEDky na couvačku?