- 5 251
4 x T20 (7440)
Popřípadě mám skladem kompletní sadu i s napočítanými odpory viz.Předělání blinkrů do LED technologie
Popřípadě mám skladem kompletní sadu i s napočítanými odpory viz.Předělání blinkrů do LED technologie
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
ptát se na polaritu je asi blbost, co? Zkoušel jsi ji přehodit o 180°?To jsem si procital, ale nevim co to presne znamena? (krom toho, ze by asi bylo vhodny ji vymenit) Vsechno ostatni na aute funguje uplne normalne.
U žárovky určitě. Navíc píše, že mu tam jde jen 8,5 V.ptát se na polaritu je asi blbost, co? Zkoušel jsi ji přehodit o 180°?
no psal že dřív měl žárovky, nevím, zda žárovku zkoušel i po neúspěchu s LED, ale při nízkém napětí mi i LEDky svítily, i když míň...U žárovky určitě. Navíc píše, že mu tam jde jen 8,5 V.