Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Gj, wagon. Jojo když dám zpět žárovku, tak je to zas v pohodě. Kupoval jsem jí tady https://www.ledpodsviceni.cz/ , borec mi poslal i odrušovací filtr, když jsem mu napsal co to dělá. Ale nějak se bojim ho tam připojit a ani nevim jak. Setkal se s tím prý jen u neorigo radia, nebo senzorů, ale já mám všechno origo, tak nevím kde je problem.GJ, GL? Sedan, wagon? Když dáš zpět žárovku, tak fungují?
Některé ledky umí dělat paseku:
Fotogalerie Zpátečky :: Mazdaledosvetleni
Porovnání LED světelných zdrojů - Mazda6 GL zpátečkawww.mazdaledosvetleni.cz
Popřípadě mám pár desítek led do couvaček skladem
Fotogalerie Mazda 6GLFL :: Mazdaledosvetleni
Každý den k nám přijíždí mnoho vozidel pro LED osvětlení. Ovšem tato specifikace k nám přijela až od francouzsko-švýcarských hranic. Jedná se o vůz Mazda6 GL po faceliftu v karosářské variantě wagon v klasické nádherné Soul Red Crystal, ovšem s nádherným bílým interiérem a naprosto úžasným 2,2...www.mazdaledosvetleni.cz
Čet jsem na něj recenze a nikdo si nestěžoval, tak jsem to risknul. ? Chyba no, měl jsem vzít rovnou od tebe. ? Nepotřebuju na komplet auto, stačila by jen ta couvačka jestli je to možný. ?Jo aha jsme doma. Ledky od Libora z FB
Týdně mám v garáži běžně několik aut s těmato různýma pochybnýma ledkama od lidí z FB (nejenom z tohoto shopu) a vyhazujeme je do koše a nahrazujeme pořádnýma ledkama. Jak vždy říkám, na tyhle variace "čím víc chipů tím víc led" nemám prostě slušných slov..
Pokud to nebude fungovat a chceš i více světla, tak ji vrať nebo vyhoď a stav se za mnou. Popřípadě uděláme jako bonus porovnání světelného výkonu luxmetrem
Nebo ve zprávě můžeš poslat adresu a ledky na komplet auto odešlu a příští týden svítíš bez problémů