Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
To je jasné.
A proc mas v podpisu "2016 Mazda CX-3 G165 4WD AT Revolution Top"? Nebo co nechapu?... cca. 146HP (mám CX-3 G150) ...
16.1.2017 jedu měřit výkon do Autotechnologi Praha Chodov.www.technologi.cz
Psal jsem bude to v Mazda Cx3 obecně dnes večer nebo zitra.Hezky pěkně . Pak sem hoď i graf průběhu
O moc lepší svíčky než jsou ty originály od NGK nejsou. Měnil jsem je zase za originální NGKčka (samozřejmě nekupoval jsme v mazdě abych neplatil majlant). Auto funguje pořád stejně. Jelikož to nemá kabely ke svíčkám,ale přímo cívku s fajkou na každý svíčce,tak tam moc co měnit není. Ani jsem nenašel v "performance" dílech lepší cívky pro tenhle motor a co jsem zkoušel testovat zapalování (hoření svíčky) nebo jen snímat alternátor (i při měření altíku se na grafu ukazovali cívky) na osciloskopu,tak ty originální mazďácký cívky fungojou hodně luxusně.Uz nekdo zkousel menit za lepsi svicky,kabely,civky? Pokud ano nejaka pozitivni znatelna zmena (lepsi odezva plynu,mensi spotreba atd) ?
Ahoj v patek jsem volal do společnosti http://quantumchiptuning.cz/ kde mi nabídli zvýšení výkonu ze 107kw na 132kw a odůvodnila to paní tim ze umí odemknout přes řidici jednotku na 121kw( ten silnější motor 2.0) a zbytek je prý nacipovani. Moc se mi nezdá ze by motory byli identické a lišilo se to jen nastavením motoru. Jsem lajk tak se ptám jestli je to hloupost nebo je to mozne. Dekuji za odpověď.
Proveditelný to je,ale ne od týhle firmy. A ano ten motor stačí jen "odemknout", ale u týhle firmy pochybuju že vůbec něco udělaj. Už jen co obnáší (časově) předělání datovýho pole a to se vždy děla/upravuje na konkrétní auto zvlášť,tak to jejich jedno napíchnutí je naprostá hloupost. Koukni na OrangeVirus nebo DISI TUNE (ty maj licenci od OrangeVirusu) nebo BBR.Me by spíše zajímalo jestli to je vůbec proveditelné a hlavně jestli ty motory jsou opravdu stejne. Jinak by to byla opravdu super nabídka, ale moc tomu nevěřím.