Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
No,původně tam byl propojovací jeden, teď tam jsou dva. Mám to chápat tak, že jeden kabel funguje jako CarPlay a ten druhý jako AA? Kabely byly v balení, vůbec netuším, jestli se dají takový speciální vůbec na volno sehnatSkusit iný kábel?
Tak můžu zkusit, ale já jsem koupil z Alika bluetooth variantu, kabel není potřeba, iphone se ihned připojil bez kabelu. Spíš mě zaráží to, co vidím na tom infotaimentu....AA tam je, ale vlastně neníMyslel som kábel na prepojenie telefónu a AA. Niektorý s tym káblom mali problémy a po výmene za iny uz to fungovalo ok.
Vyzkoušeno šest kabelů, některý originál hódně tlustý, žádná změna. I dva jiný Android telefony s různými verzemi systému. Nic. Zvláštní je, že když kabel připojím do USB s ikonou telefonu, jen to nabíjí. Když to prdnu do druhého USB, vyskočí mi nabídka Předvolby USB, dám AA, ale stejně se nic neděje. Napíšu Číňanovi,že poslal vadný kus, ať pošle jiný.... Fakt jinak nevímPokud vím, tak wirelles krabička umí zatím jen CP a nikoli AA. To bude asi tím
Samsung S22 256GB Tapatalk
Myslím si, že ano. Ale ještě to celý znovu rozhážu a zkusím. Myslíš, že můžu ty kabely mezi sebou zkusit prohodit co to udělá? Popř. místo jednoho z nich zkusit nechat ten původní? Jestli není třeba špatný některý z těch nově instalovaných kabelů, jeden nikdy nevíA zapojil jsi dobře tu kabeláž při instalaci?,
Ačkoli tam je jedna linka navíc takže to by ti nešlo ani CP.
S vadným modulem jsem se ještě nesetkal.
Samsung S22 256GB Tapatalk
Jo funguje, ne uplně skvěle ale jo. Používám kabelovou verzi a např. Když odpojím mobil, tak zpátky už ho nepřipojím bez restartu infotainmentu (motor OFF,ON nebo přes trojhmat).Dámy a páni...
Mám otázku...
Síce Android auto nevyužívam, ale nevie to spraviť aj: MZD-AIO-TI (MZD All In One Tweaks) ??? A dokonca cez wifi??? A ZDARMA ???
Mám to v aute (bez využitia funkcie Android auto), ale to čo z toho používam to robí ABSULÚTNE SKVELO
Je pravda, že sa to nedá nainštalovať do úplne všetkých áut (novšie Firmware, novšie autá - napr nová Mazda 2...)
Alebo sa mýlim a AA z MZD-AIO-TI nefunguje???
(Chcel som to kedysi vyskúšať, ale usúdil som, že to nepotrebujem - hudbu prehrávam z USB = hraje to lepšie, moja obľúbená navigácia aj tak nepodporuje Android auto...)
Nikdy mě takto nenechalo auto ve štichu. Problém nastal, když se vytáhl kabel z auta. Což neděláš - řídíš a navi nastavuješ na infotainmentu. Jinak naprosto skvělé. Bezdrát nechci, vybíjel by se mi na waze stejně mobil. Takto to aspoň stagnuje.Asi to potom nebude také super...
V každom prípade... Minule som išiel na služobku s kolegom, ktorý používal online Vaze cez Android auto / Car play (?)... A ono to VYPADLO práve v najhoršej situácii. Kým to nabehlo, boli sme mimo, bez možnosti rýchleho návratu na pôvodnú správnu trasu. Stálo nás to dlhé minúty naviac a takmer sme nestihli lietadlo...
Osobne používam IBA offline navigácie - minimálne mapy musia byť offline a ideálne navigovanie priamo z mobilu - to ma ešte nikdy nesklamalo
A samozrejme - na kratšie trasy a príležitostne navigovanie (bez podrobnejšieho plánovania) používam nie celkom dokonalú navigáciu z Mazdy - s mapami od "priateľa Alieho"
Tak ty kabely prohodit nejdou, mají zrcadlově obrácený koncovky, nešly by tam ani zacvaknout. Už jsem to reklamoval u soudruhů v Číně, snad se nebudou cukat, přece jen stálo to dva litry.Pak vemu jiný. Zkusím ještě zítra jako poslední možnost koupit nějaký kvalitní kabel na připojení mobilu, ale nedávám tomu valnou šanciMyslím si, že ano. Ale ještě to celý znovu rozhážu a zkusím. Myslíš, že můžu ty kabely mezi sebou zkusit prohodit co to udělá? Popř. místo jednoho z nich zkusit nechat ten původní? Jestli není třeba špatný některý z těch nově instalovaných kabelů, jeden nikdy neví