• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

elektrika Android Auto - instalace v Ostravě

To je nějaká nová verze, která umí wireless? Když jsem to řešil začátkem roku, tak jsem to na ali nikde neviděl. Každopádně já to celý nakonec vyřešil trochu dražší metodou a to koupí Carlinkit AI Boxu. Nevybíjí a nezasekává mi to mobil narozdíl od AA. Používám to vlastně především pro internetový rádio, jelikož jezdím v oblasti, kde mi mazda moc nechytá FM. A potom v tom mám stažený mapy.cz pro navigaci. Stačí když na telefonu zapnu hotspot a rádio mi naběhne samo, na "ploše" najedou mapy.cz a vidím hned dopravní mapu a kde jsou zácpy. Každopádně bylo potřeba zprovoznit dotyk za jízdy, ne všechno se dá ovládat tlačítky. Jediný co mi vadí je, že se to restartuje s nastartováním motoru, při startování se to krátce odpojí. Takže když potřebuju načíst trasu na mapách, tak musím s nastartovaným motorem, pač po restartu si to nepamatuje.

nechci otevírat jiné vlákno v CX3 - mám rv. 2016 a infotaiment 700...... tedy zřejmě poslední . Na Aliexpresu ty krabičky s kabelovým AA a CP sleduji už nějaký čas, ale nyní se začala objevovat krabička kde uvádí AA a CP wirelees tedy bezdrátové - např. zde : https://www.aliexpress.com/item/100...2a3e5ef440b9f1a8f217bd186b9&afSmartRedirect=y má toto už někdo namontované ? Funguje to bezdrátově už s touto krabičkou nebo je zapotřebí ještě něco /Carlinkkit/ ? Díky za odpovědi možná by to zajímalo i ostatní ....

Presne toto mám v košíku, ale musím najprv brzdy urobiť, takže buď po predaji starého auta alebo tak o dve výplaty

Mě dnes došla tato varianta, umí to bezdrátový AA/CP, USB C s 27W dobíjením a bezdrát se dá vypnout
PXL_20240916_152925822.jpgPXL_20240916_160707454.jpg

No vzhledem k tomu že se to po nastartování rozjede a telefon mám v tašce tak jsem si jistej ;)

Já mám tedy v autě asi rok tu původní variantu USB-A z Ali, co umí pouze kabel a funguje spolehlivě. Tuhle sem ale koukal na nějaký USB adaptér, který by mi poskytl i bezdrátovou možnost (ale USB by bylo zablokováno tímto adaptérem). Ale jestli to teď chápu dobře, tak tenhle nový modul by mě stačilo pouze vyměnit v loketní opěrce za ten stávající (kabeláž je snad stejná s tím původním co jsem již měnil tehdy) a získám tak možnost přepínat drát/bezdrát pro AA a navíc C-USB, které bude rozhodně rychlejší na nabijení a přitom žádný další adaptér??

Samsung S22 256GB Tapatalk

Poslední úprava:
jj akorát sem na to koukal seč nechápu, proč ten přepínač mají tak humpolácky schovaný pod krytkou SD karty. Mohl by být hned nad tím AUX vstupem.
@no hits_ a jak se to chová, jestliže máš polohu přepínače 2 a připojíš AA přes kabel? Funguje též nebo je potřeba přepnout do polohy 1, aby fungovalo čistě na drát? To tam nikde nepíšou. Já totiž na kratší trasy bych využil bezdrát a při delších naopak ten kabel, ale nevím, jestli je nutnost ten přepínač furt polohovat?

Tak se telefon chová jako flashka.

@no_hits prosím ťa, navigácia ti aj rozpráva? Mne iba stíši hudbu a nepočujem povely. Používam google mapy, predtým bez Android auto to cez bluetooth šlo.

Ano , chtělo to ale upravit posuvník hlasitosti v nastavení rádia a pak trochu zkorigovat v nastavení aplikace (používal jsem waze)

Dík, fakt ma nenapadlo že je v rádiu navi stlmená keď cez bluetooth išla, ale chápem princíp že teraz je typ zvuku rozdelený

Back