Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Zkus ještě reset MCU pomocí trojhmatu, někde jsem to již viděl, že po instalaci modulu a upgrade FW zůstali ikonky zašedlé.Myslím si, že ano. Ale ještě to celý znovu rozhážu a zkusím. Myslíš, že můžu ty kabely mezi sebou zkusit prohodit co to udělá? Popř. místo jednoho z nich zkusit nechat ten původní? Jestli není třeba špatný některý z těch nově instalovaných kabelů, jeden nikdy neví
Díky, můžu ještě zkusit. Po trojhmatu a zobrazení diagnostické obrazovky postupovat podle tohodle?Zkus ještě reset MCU pomocí trojhmatu, někde jsem to již viděl, že po instalaci modulu a upgrade FW zůstali ikonky zašedlé.
Asi myslel reset tj. BACK + MUTE + NAV. O víkendu jsem taky instaloval, každopádně že je to zašedlý znamená podle mě že je modul v autě přítomný, ale ne připojený. Dokud nepřipojim mobil a nenaběhne AA tak to mám taky šedý. Problém bude v kabelu nebo mobiluDíky, můžu ještě zkusit. Po trojhmatu a zobrazení diagnostické obrazovky postupovat podle tohodle?
( Zadejte pomocí klávesnice 3 (výpis chybových kódů) a pak stiskněte ENTER, abyste ověřili, jestli v systému nejsou uložené chybové kódy. Na další krok potom přejdete, když stisknete CLEAR. Jsou-li chybové kódy přítomny, zadejte 2 (mazání chybových kódů) a stiskněte ENTER ) Nebo je jiný postup?
tak už jsem si poradil díky za pomoc, nakonec jsem to zvládl sám...ahoj všem, můžete mi prosím poradit, kdo v Praze umí namontovat plugin modul pro Carplay?? díky za pomoc
ahoj, já to vyřešil tímhle.Zdravím měl bych dotaz, na Mazdu 3 z roku 2016 řada BM/BN, dá se nějak vyřešit Waze navigace? Na volantu mám car play button, ale počítač je asi zastaralý a nejde propojit s car play. Oficiální cestou si prý musím koupit celý kit, jak počítač tak monitor. Neměli byste nějaký typ, jak to vyřešit jinak, případně levněji?
Díky moc
Mohl bych tě poprosit kdyžtak o odkaz na YouTube a když vezmeš v potaz že mám co dělat s výměnou žárovky, myslíš že to zvládnu? Případně v neautorizovaným servisu to asi budou schopní vyměnit ne?ahoj, já to vyřešil tímhle.
za 2000kč a instalaci jsem nakonec zvládl sám, podle návodu na youtube to dá asi každý zatím spokojenost!!!For Apple Carplay Android Auto Wireless Support watching YouTube Netflix For Mazda 2 3 6 CX30 CX5 CX8 CX9 MX5 Fiat TK78669U0C - AliExpress 34
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comwww.aliexpress.com
Mohl bych tě poprosit kdyžtak o odkaz na YouTube a když vezmeš v potaz že mám co dělat s výměnou žárovky, myslíš že to zvládnu? Případně v neautorizovaným servisu to asi budou schopní vyměnit ne?
ale koukám, že máš M3, ale to by mělo být +- stejné, koukni na youtube. něco najdeš.
to dáš, špatně to zapojit nejde, každý konektor je jiný, tak to nemůžeš zapojit blbě. Já když jsem se poptával v neautorizovaném servisu, tak mě všichni poslali k šípku, prý japonce nedělají a že kdyby to bylo koncernové auto, tak jako že jooo, no prostě kecy... podotýkám, že nejsem kdovíjaký technik, ale zabralo mi to cca 30 min. Jediné extra nářadí, co budeš potřebovat je gola klíč č.10 s dlouhým nástavcem a umělé páčidlo.
to dáš, špatně to zapojit nejde, každý konektor je jiný, tak to nemůžeš zapojit blbě. Já když jsem se poptával v neautorizovaném servisu, tak mě všichni poslali k šípku, prý japonce nedělají a že kdyby to bylo koncernové auto, tak jako že jooo, no prostě kecy... podotýkám, že nejsem kdovíjaký technik, ale zabralo mi to cca 30 min. Jediné extra nářadí, co budeš potřebovat je gola klíč č.10 s dlouhým nástavcem a umělé páčidlo.ě
Waze jede na tvém telefonu. Telefon zaznamenává a kóduje virtuální obrazovku s Waze jako video a to video se promítá přes USB kabel na displeji infotainmentu. Před instalací výše uvedeného silnějšího USB hubu je potřeba provést aktualizaci infotainmentu.Okey prosím tě a poslední otázka.. ono to má v sobě řekněme novější operační systém kterej má v sobě Wazku a je schopnej se propojit s tím monitorem?
Ďakujem, čítal som viaceré vlákna o tomto a príde mi to moc jednoduché že len vymením, nie som zvyknutý na tak malé prekážky. Pri GH som musel všetky moje nápady riešiť unikátne