• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

podvozek Antikorozní nástřik podvozku a dutin

Ahoj, neporadil byste mi někdo, kde si nechat udělat nástřik podvozku a dutin v Plzni? Na internetu se mi jako solidní jeví K+L autoservis u Jižního, obecně má dobré recenze, ale nevím, jak dobře dělají konrétně tohle. Koupila jsem si v létě novou Mazdu a byla bych ráda, aby mi dlouho vydržela - co jsem slyšela a četla, tak se ten nástřik docela hodí:) A když už, taky bych to ráda stihla ještě před letošní zimou.

Ahoj.
Tiež by som chcel vedieť či s nimi ma niekto skúsenosť. Idem tam vo štvrtok na prezutie + sa majú pozrieť na podvozok a keď tak na jar (skôr to nejde) to nastriekajú (robíš to). Cenu dal cca 6000,-.
Ak sa mi to nebude pozdávať, tak dám niekam do Prahy.

To je dost na prd, kdyz je schopny to udelat az na jare, kdyz nejvetsi bomby ten podvozek dostane pres zimu ;).

Pokud ma nekdo na aplikaci zazemi, neni duvod, aby to nedelal treba v lednu. Taky zalezi na pripravku, co pouzivaji.

Mne to napr. po aplikaci stalo PA-PO u nich v garazi, v PO to teprve nastrojili. Navic teploty jsou i nyni velice priznive. Ale pokud to servisy nedelaji, tak to proste nedelaji a smula...;)

ahojte dnes mi prisiel termin na potvrdenie nastriku dutin a podvozku v Stridez nad Becvou u pana Milan Klimpar na 19,4.2019 tak mam dotaz robia to v cene 6500kc a chcem nazor ci ma niekto s touto firmou skusenosti potrebujem nazor co najskorej pretoze sa tam vraj dlho caka na poradovnik a rad by som si to dal spravit ale na webe som nenasiel ziadnu recenziu a na vsetin mam kusok diky piste

Bohužel nikdo mi taky na dotaz neodpověděl. Žádné recenze.

Bohužel nikdo mi taky na dotaz neodpověděl. Žádné recenze.
nno ja skusim zajst za jednym karoserom tu v lipovej je dobry a tusim mozno robi aj nastreky ak nie mozno to tam pozna tiez to ma na skok ak budem nieco vediet dam echo si tu niekde na zlinsku?

Téma na to jsem nenašel, ale třeba se to někomu pak bude hodit zde. Mám sice M2(2016), ale jistě tak bude řešeno minimálně 95% všech Mazd. No, jde mi o to, že dnes při přezouvání kol jsem si všiml, že v pravém předním nadkolí nahoře a za kolem mám cca 7 volných (neukotvených) děr, a na druhé straně taky. A nevím, co tam přijde, jestli ty samé plastové zacvakávací "rozpínací úchyty" co jsou po obvodu blatníku(skoro všude po celém autě), nebo něco jiného? Podle těch otisků co tam zbyly mi přijde, jako by tam bylo něco s větší podložkou. Nemáte někdo nějaký manuál s popiskem, čím to má být přichyceno?

Minulý týždeň boli na mojej Mazde vystriekané dutiny Fluid filmom a spodok auta nástrekom Perma.
Vypadá to v pohode.Cena 250€.:)

Zdravím Pánové,koukal jsem na německé str s auty,a často tam v popisku najdu větu (Německé provedení)asi tuším,ví to někdo co to znamená?

Zdravím Pánové,koukal jsem na německé str s auty,a často tam v popisku najdu větu (Německé provedení)asi tuším,ví to někdo co to znamená?
Jako německé provedení nástřiku podvozku?

Jako německé provedení nástřiku podvozku?
Tak to teda vážně nevím,já myslel jestli to není nějaká zvláštní úprava laku vozidla,všiml jsem si,že některým vozidlům se svrchní lak loupe,a vespod je normální barva.Možná je to jen špatně odvevdená práce,nevím.

Tak to teda vážně nevím,já myslel jestli to není nějaká zvláštní úprava laku vozidla,všiml jsem si,že některým vozidlům se svrchní lak loupe,a vespod je normální barva.Možná je to jen špatně odvevdená práce,nevím.
To se děje u mazdy u litých kol (GJ po faceliftu), ale jak to souvisí s tímto tématem? A původně byl dotaz na "německé provedení", u inzerátu to znamená, že auto má německou výbavu (že to není import z jiné země, nebo USA). :D

Back