• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

podvozek Antikorozní nástřik podvozku a dutin

Ahoj, chtěl bych se zeptat. Mám ojetou GJ 2015 z Německa a spodek je ošetřený voskem. Trochu vosku je vidět třeba i na olejové vaně. Zajímalo by mě, jestli jsou GJ takto ošetřeny ve výrobě, nebo je to spíš děláno dodatečně?

Robili to myslim v pristave v Europe, ked ich vykladali. U mna sa @Max6 na to rozculoval, ze to treba dat pred nastrikom vsetko dolu.

Asi tak před rokem jsem prohlížel servisy v Kladně, co aplikují nástřik podvozku a dutin a myslím, že mně odradila nízká cena služby od 2000--3500 Kč a použitý materiál na nástřik. Když už někomu svěřím svojí mazdici, chci aby věděl kam a co může stříknout....:D

Daval jsem nedavno za nastrik (podvozek vc.ramen, napravnic, komplet dutiny vc.kapoty) kolem 9500,-Kc. Jednalo se o MPV. Naprosto perfektne odvedena prace tak, jak to mam rad. Penez je to dost, ale nelituji, neco jsem pro auto udelal. Castka 2500-3000 zni usmevne, to se musi nekde nutne a znacne ojebat. Jenom ty strikaci trysky pry stoji nesmysl a nejsou nesmrtelne.

Asi tak před rokem jsem prohlížel servisy v Kladně, co aplikují nástřik podvozku a dutin a myslím, že mně odradila nízká cena služby od 2000--3500 Kč a použitý materiál na nástřik. Když už někomu svěřím svojí mazdici, chci aby věděl kam a co může stříknout....:D
A kde si nakonec skončil?

Daval jsem nedavno za nastrik (podvozek vc.ramen, napravnic, komplet dutiny vc.kapoty) kolem 9500,-Kc. Jednalo se o MPV. Naprosto perfektne odvedena prace tak, jak to mam rad. Penez je to dost, ale nelituji, neco jsem pro auto udelal. Castka 2500-3000 zni usmevne, to se musi nekde nutne a znacne ojebat. Jenom ty strikaci trysky pry stoji nesmysl a nejsou nesmrtelne.
A kde si byl?

Ptal jsem se v autorizáku Mazdy na Kladně na nástřik a prý ho dělaj, ale něco na způsob vosku z Antverp....

A kde si nakonec skončil?
Zatím nikde, co jsem koukal na podvozek při garančce, tak to nikde nerezne, asi že s tím v zimě moc nejezdím.:D Počkám tak rok, jak bude vypadat ten vosk a pak bych ho nechal odstranit a stříknout něčím lepším.

11.9. dávám auto na dutiny a podvozek do CanoCar. R.V 2018
cena 9 026,-
V pátek uvidím výsledek. Dám info.

Ahoj. Mam objednanou novou Mazdu3, predpokladany termin prevzeti je zacatek prosince. Myslite ze mam hned shanet nastrik spodku a dutin nebo jedna zima je s tovarni ochranou spodku v pohode?
Pripadne koho aktualne doporucujete, momentalne bydlim v Praze ale okoli Prahy ci smer na Budejce neni problem. Diky za doporuceni..

Back