• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

podvozek Antikorozní nástřik podvozku a dutin

Tak osetreni podvozku a dutin je naprosto idealni u noveho vozidla. Originalni nastrik je jen tam, kam borec v Antverpach dosahnul a rozhodne nic neodstrojoval. Neni nac cekat, zvlaste pak u Mazdy.

Nekde jsem tu cetl ze uz to snad Max6 nedela, ... A k trendlovi jsem psal minule sms tak neodpovedeli, jeste jsem zkusil ted mail a uvidime...

(Treba to tu max cte takze... Maxi mel bys chvilku? :D

Komplet podvozek ti @Max6 neudělá, na dutiny (dveře, haupna apod) by ses možná domluvil

Tak mi pan Trendl odpovedel a rikal, ze je dobre to ted prvni zimu nechat byt, ze to zimu zvladne (ma si to pry tzv. sednout) a pres rok ze to dame dohromady ..

Zajimave, nic takoveho mi nerikal, kdyz jsem tam pred ctyrmi lety byl s cerstvym autem "pred zimou".

Ty kraso, uz jsem tam mel dve auta, ale netusil jsem, ze to berou az tak "vazne"! :D

Kazdopadne auto jsem vzdy dostal perfektne ciste, jak z venku (myji rucne) tak osetrene zevnitr. Sice zrovna nepouzivaji mou znacku autokosmetiky, ale snaha se ceni.

Dnes odpoledne bude finále, tak dám referenci.

Vyzvednuto záruka 5 let
Ještě to ručně umyli :(
Vypadá to v pohodě.
pár fotek pro představu.:)
3x před nástřikem
3x po nástřiku.
Tak zdar jdu se projet :D:D:D

IMG_20190912_102205.jpg

Koukám že se mi nenahraly fotky:mad:

Hmm, vypadá to hezky. Čím to stříkají a kolik tě to stálo?

Hmm, vypadá to hezky. Čím to stříkají a kolik tě to stálo?
Nejakej mechos zminoval nastrikani nejakou cernou srackou,ze to vypadalo,ze to nemaji radi. To je ono nebo to pak pri praci nicemu nevadi? Jinak to vypada pekne.

Odesláno z mého XT1635-02 pomocí Tapatalk

PetaOV....uz jsem to tu zminoval...strikaji to Dinitrolem.

Mellda...tak kdyz tim striknou i ramena, tak logicky i cepy, srouby, atp.....takze se "chudak" mechos o to zasere...to je cela story.

Mellda...tak kdyz tim striknou i ramena, tak logicky i cepy, srouby, atp.....takze se "chudak" mechos o to zasere...to je cela story.
Tak to mi asi zas tolik nevadi :D

Odesláno z mého XT1635-02 pomocí Tapatalk

Ten pomocný rám jsem nechal dostříkat. Samozřejmě mne mechanik upozornil na to, že kdo se bude vrtat v podvozku bude nadšený.
A cenu jsem uvedl hned na začátku na, nezměnila se . 9 026,-Kč

Tak 9.12.2019 jdem pro CX 5 do Canocaru kde dělali nástřik podvozku a dutin . Už jsme tam jednu CX 5 měli a zatím spokojenost

Back