Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Díky, ten tenisák protože mi někdo už asi pětkrát ukradl krytku před barákem a nemám na to už nervy ?. To tažné je napevno, bohužel už to tak bylo , když jsem auto koupil a časem jsem si na to zvykl. Krytku zase koupím, ale životnost bude tak měsíc Max..pekny...ale co ten tenisak ???? jinak to tazny celkove vypada desne ale ono je asi pevne ze ??
Me to s tim rezonatorem prijde uplne v pohode. Asi nad nim pouvazuju.Stredovy tlumic je pruchozi, ten nema zadny labyrint.
Tady cihni na video, kde porovnava trubku serii a rezonator, at pak nemenis zpatky, ze se s tim neda jezdit.
To jsem uz jsem tady cetl (tusim ze jsi to psal zrovna ty nekde) ja to myslel spis pro klid duse pri stk. Ale zase pokud je to brano takto , tak to vlastne postrada smysl…@Retrin ten ulter nemusíš zapisovat. Je to klasickej náhradní díl s homologací jak když tam dáš vyfuk od bosalu, walkera, MTS a podobně
Tady ho ma na GG 2.0, bude to podobne.Zdravím páni,
Chcel by som sa poradiť resp. Informovať ohľadom nerez. výfuku od Foxu. Mám možnosť kúpiť zánovny kúsok (cca 1.5 roka) viď priložený obrázok za nejakých 350€ . Uvažujem skôr do budúcna keďže predpokladám, že za 1 resp. 2 roky má asi tiež dobehne výmena výfuku skrz hnile potrubia, spoje a netesnosti tak rozmýšľam či do toho ísť prípadne či nemá niekto nahodený na aute a jeho spokojnost. Osobne som ho ešte nevidel ale mám možnosť sa ísť kuknúť aj osobne.
Ďakujem vopred za rady a odporúčania
Zobrazit přílohu 49166
Ten ber, vypada krasne. Nez ho koupi nekdo jiny. Zkus ho odvezt v celku, bude pak min prace. Nejhur si to pak doma nekde povolis, kdyz by to nekde nepasovalo uplne dobre i na tvoje auto.Nazdar páni, tak dostal som akurát pár fotiek a podľa mňa to vyzerá celkom good čo na to poviete vy?