Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Je to primo na typ auta, a na strankach vyrobce by se mel dat stahnout technicky list s homologaci, nebo si o nej napis.Ako tak čítam tak moje 80% áno sa len potvrdilo na 100% . Inak ako je to s homologizaciou a pod. Musí mať ten výfuk nejaký extra papier kvôli STK/EK alebo?
Keď ho potom nahodim budúci rok tak postnem svoju pevné verím že spokojnosť
Presne ako pisa Jopo, sportovy je fuk, ale je nerez. A o to ide. Standardne nerez nie su. A malo co vydrzi +3 roky.A já myslel že je doba, kde športové výfuky už nikto nerieši...
Já už koupil, na MX-5, před týdnem , ale dorazí až začátkem ledna . Nakonec rozhodla na rozdíl od např. Borly nebo Good-win hlavně ta homologace. Přeci jen bydlím kousek od německých hranic a abych se bál jet s autem do Německa by bylo dost omezující.Nad tym Foxom na SK uz vahate dvaja, tak uz ho niekto kupte Je to dobra cena, ked novy je za 800+. Ked sa ti to nebude pacit, vzdy ho predas.
Ahoj, jak je na tom výfuk po třech letech? V průběhu tohoto roku mě čeká taktéž výměna. Do sportovního výfuku se mi moc nechce, na blbnutí mám GG s Foxem, u GH bych rád pokračoval ve filozofii tiché, spolehlivé auto na delší trasy s GH jezdí většinu času manželka a ta do sportovního výfuku taky jít moc nechce, s GG taky nejezdí nijak s oblibou. Každopádně, když se dívám na ceny Bosalu, to už můžu vzít opravdu ten Ulter za 10...Zobrazit přílohu 33199konecne uz mam mazdu v rukak po 4 mesiacoch cakania a dotahovania pomolmo nahodeny
Mrkni jeste na MTS jestli je dostupny na tvuj model. Ten vydrzi dlouho a neni sportovni.Každopádně, když se dívám na ceny Bosalu, to už můžu vzít opravdu ten Ulter za 10...
Ve vláknu se opakovaně řeší životnost a byly tady i obavy ze zaškrcení a případné ztráty výkonu. Pozorovals něco takového?
ahoj tu je tepelny stit ale hrubka bude asi polovicna ala china https://www.aliexpress.com/item/1005006076447507.html?spm=a2g0o.productlist.main.3.8086yijKyijKF8&algo_pvid=3ff9ea0f-0ac8-4ae6-a0cf-4de813f57d73&algo_exp_id=3ff9ea0f-0ac8-4ae6-a0cf-4de813f57d73-1&pdp_npi=4@dis!EUR!7.64!7.64!!!58.64!58.64!@2103297517111111794156301eb706!12000035618638858!sea!SK!1901764235!&curPageLogUid=grPHlHCjRp8w&utparam-url=scene:search|query_from:Zdravím, řešil jste někdo náhradu tepelného štítu nad tlumičem výfuku? Konkrétně nad levým tlumičem (duplex). Urval se mi z auta a je nepoužitelný. Nový koupit nejde, na vrakáči to vyhazují, jen v Mazdě by ho dokázali sehnat, ale je to za 7500Kč a čekačka 2měsíce. Viděl jsem různé lepící fólie, ale měl bych strach aby to pod tím nezačalo kvést. Pak mě napadlo koupit hliníkový plech, pozohýbat, nakrájet podle starého a přidělat, sice by to nesplnilo plnohodnotně tu funkci, ale alespoň by se mezi tlumičem a kastlí udělala přepážka. Díky za názory