Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Na obou autech obyčejný a stačí.A máš drážkovaný kotouč?
Našel jsem s drážkou 09.C654.75 nebo bez 09.C654.11
Ještě existuje 09.C421.11A máš drážkovaný kotouč?
Našel jsem s drážkou 09.C654.75 nebo bez 09.C654.11
Joo tak to ti bude ladit Jinak ATE jsou dobry. Nedavno jsme davali na tatkovo auto ATE desky a ABS kotouce.
Ja som ich prepalil este pri zahoreni. Nespravnom. Takze moja chyba. potom isli rychlo dole. Ale brzdovy prach som na striebornych diskoch poriadne nevidel. Vlastne vzdy mam cervene vzadu a disky su takmer vzdy ciste. Predne su od zltych po par silnejsich brzdeniach cele cierne. Ale jednoznacne vydrzia silnejsie brdzenia. No riadne zeru kotuc.Já od RedStuff čekal víc a řekl bych že špiní víc jak ATE.. Kdybych měl kupovat znova, zvolil bych Yellow
Len teraz majú Yellow nejaký nový materiál, za približne rovnakú cenu sú vo všetkom asi okrem dĺžky života kotúča oproti red lepšie, za studena lepšie aj pri Max záťaži, menej prasia ako staré atď. Keď vyhodím červené dosky tak urco skúsim tie yellow.Ja som ich prepalil este pri zahoreni. Nespravnom. Takze moja chyba. potom isli rychlo dole. Ale brzdovy prach som na striebornych diskoch poriadne nevidel. Vlastne vzdy mam cervene vzadu a disky su takmer vzdy ciste. Predne su od zltych po par silnejsich brzdeniach cele cierne. Ale jednoznacne vydrzia silnejsie brdzenia. No riadne zeru kotuc.
Par z nas tu ma Rotinger, delaji ruzne dezeny.. Za me oproti EBC kotoucum zadny rozdil v ucinnosti. Zimmermany jsem nikdy nemel, ale na Nissan klubu par klukum praskly nebo se zvlnily. Jeste muzes dat Brembo, nebo ATE, ty take delaji drazkovane. S prasnosti to je tak nejak protichudne, co brzdi prasi no. Vyjimka jsou mozna ty Red Stuff, ale zase nekomu prijde, ze brzdi min nez ocekaval. Otcim mel na °°°°A6 keramicke ATE a vubec to nebrzdilo a sly dolu. Jeste muzes mrknout na Hawk, ty take delaji nejakou keramiku, ale jistli pro tvuj model ti nepovim. Pokud chces udelat nejake kombo, tak vice zalezi na desce, nez na kotouci, jak to bude brzdit. Takze uplne v pohode muzes dat nejake EBC, Hawk, Ferodo desky na standardni kotouce jako TRW, Jurid, ATE, Brembo, Ferodo.... Co mam vyzkousene levne dobre kotouce, tak jsou ABS a NK. ABS jsme nedavno davali tatkovi uz na druhe auto. A s NK komplet brzdama jsem kupoval ja Mazdu. Vzadu jsem je nechal. A loni jsem zkusil jako alternativu k EBC kotoucum dat Rotinger. Ale klidne bych dal i Brembo nebo ATE drazkovane, jenze ty se nedelaji na muj model. Brzdovku mam ted vyzkousenou takovou streetovku od ATE. Neni to uplne zavodni, neni draha tim padem, ale je znatelne lepsi nez standardni. TYP 200 se jmenujeno ta prasnost me trosku stve btw co kotouce? je nejake doporuceni? koukal jsem na zimmermanny a vypadaly pekne