Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
a co třeba opět použít magické "hledat" ?Ahoj všem! Dnes po výměně oleje v Mazdě mi bylo oznámeno že přední a zadní brzdy o mají za sebou. Chtěl bych se vás zeptat, jaké bystr mi doporučili kotouče a destičky jak dopředu tak i dozadu. Nejlépe přesný název dílu popř. odkaz na obchod. Mám g165 tak bych si jí chtěl vymazlit nejlépe děrovanými či drážkovanými kotouči. Děkuji za odpovědi a přeji hezký den!
Dobře děláš, za necelý rok užívání si je jen chválím. Sice při nějaké teplotě okolí a způsobu jízdy zřejmě trochu víc hmoty zůstalo na kotouči a nějakou dobu to lehce lepilo/trhalo, ale zase se to ojelo a je to v poho. Brzdí pořád, tiché, nešpiní, nedřou kotouče. Kotouče stále origo, v tom neradím. Bral jsem je přímo z amerického e-shopu a ani jsem tady neplatil DPH. Podle popisu na německém Amazonu vycházejí o poznání dráž než skoro před rokem a zřejmě může být i problém s dodávkou do Česka, tak dobře vyber dodavatele.budu kupovat tyhle desky: Bosch BC1711 QuietCast Premium Ceramic
Ano, jen na některých shopech to mají tak, že skočí do košíku rovnou dva. U desek je potom balení na celou nápravu, tudíž 4 ks desekasi blbej dotaz .. kdyz objedavam ty kotouce.. pisou tam "Brzdovy kotouc" .. znamena to ze je jeden? mam objednat dva? ?
Hmm, to mi tehdy nabízely jiné americké e-shopy taky. Partlimit tehdy umožnil obyčejnou USPS za cca 24 - 30 USD, nepamatuji si přesně, někde jsem to tu možná uváděl. Teď jsem jen rychle mrknul a přijde mi stále, že s Amazonem to také nepůjde snadno a na ebay.com jsem našel někoho, kdo požaduje za dopravu "jen" asi 45 USD, přičemž prodejní cena je asi 43 USD. Podle mě se to nicméně stále vyplatí.hehe tka to je husty, to jsem se ani nedival )) no jeste kouknu kazdoapdne Bosch BC1711 je jasna volba a kotouce tam vrznu asi Brembo ... uz jsem psal @Max6 jestli si najde cas ze by mi to tam hodil ... neni tu nekdo jinej jako plan B? Praha a okoli (pripadne Pardubice a okoli) kdo by se na to podival?
@MichalP diky za tip na ten mailbox.de ... jinak na americkym je posilam ted koukam https://www.amazon.com/Bosch-BC1711-QuietCast-Premium-Ceramic/dp/B00XM0DPSO
lol tak part limit asi neprojde
Zobrazit přílohu 39828
IMO kvůli obsahu aramidových vláken - tlak na emise PM10/2.5 ...Pořád nechápu, proč to Bosch neche homologovat a prodávat v Evropě - jedině že by se jim peníze za homologaci nevrátily při odhadovaných objemech prodeje Ovšem v Evropě by si za ně mohli říct o dost víc než nějakých 43 USD v US.
ahoj, nějaký brembo jsem si nechal dát dopředu na GJ165 v autorizovanym servisu v plzni - zvlněno po cca 8tis.km převážně městského provozu, budu řešit. níže část faktury pro info.cau .. tak uz nadesel cas ... musim vymenit brzdy (predek) ..
budu kupovat tyhle desky: Bosch BC1711 QuietCast Premium Ceramic
plus se rozhoduju mezi temahle kotoucema:
Jurid
Ferodo
Brembo
beru jakoukoliv radu ... zatim vyhravaji asi Brembo
hnm jo to jsou ty samy jako jsou na ty fakture .. tak uvidime @MichalP si je chvalil tak snad jsi mel jen vadny kus ...ahoj, nějaký brembo jsem si nechal dát dopředu na GJ165 v autorizovanym servisu v plzni - zvlněno po cca 8tis.km převážně městského provozu, budu řešit. níže část faktury pro info.