Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Zimmermann i s kotoučiCo si pamatuju, tak na zadní el. ručku byly destičky snad jen od TRW. Nikdo jiný to nenabízel. Ale už to je pár let zpátky.
Na M3BN destičky pro elektronickou ručku ?Zimmermann i s kotouči
ATE aktuálně nemá k dispozici zadní destičky pro elektronickou ručku (v budoucnu určitě budou). Poznáš je jednoduše, vypadají totiž takhle:
Vodící plíšky jsou přinejtovaný přímo k destičce
Ten odkaz je na Zimmermanny na mechanickou ručkuVdaka tak co odporucas namiesto nich ku zvysku ATE?
Mozu byt zimmermany?
Sada brzdových platničiek kotúčovej brzdy ZIMMERMANN 258781401 - MAZDA 3 (BM, BN) 02013.07 2.0, 2013.09 - 2019.05, 1998 ccm, 88 kW, PEY5, PEXL, PEY7, Benzín
Sada brzdových platničiek kotúčovej brzdy ZIMMERMANN 258781401 - MAZDA 3 (BM, BN) 02013.07 2.0, 2013.09 - 2019.05, 1998 ccm, 88 kW, PEY5, PEXL, PEY7, Benzín pre MAZDA 3 (BM, BN) 02013.07 2.0, 2013.09 - 2019.05, 1998 ccm, 88 kW, PEY5, PEXL, PEY7, Benzínwww.autodielygafa.sk
Teda by to bolo:
Predok ATE + ATE
Zadok ATE + Zimmerman
Mazda 3BN (benzín i nafta) zadní desky EBC na elektronickou ruční brzdu:Mám vzadu EBC Yellow Stuff na M3 BN s elektronickou ručkou. Někde v tomhle vlákně jsem popisoval i part number, protože na to ofiko stránkách měli špatně.
Vdaka cize mozu byt tieto ATE
Ano, výběr je dobrý. Ještě bych přikoupil na přední nápravu příslušenství (výrobce nechám na tobě):Vdaka cize mozu byt tieto ATE
Sada brzdových platničiek kotúčovej brzdy ATE 13046056582
Sada brzdových platničiek kotúčovej brzdy ATE 13046056582www.autodielygafa.sk
A zadne platnicky brembo, resp. trw:
Sada brzdových platničiek kotúčovej brzdy BREMBO P49063
Sada brzdových platničiek kotúčovej brzdy BREMBO P49063www.autodielygafa.skSada brzdových platničiek kotúčovej brzdy TRW GDB2172
Sada brzdových platničiek kotúčovej brzdy TRW GDB2172www.autodielygafa.sk
Vdaka za podporu, trochu mi to este nepali po narocnom tyzdni ^^
Vypada to zajimave, jen nevim zda se tomu da verit, kdyz samo Ate nedoporucuje svoje keramicke desticky davat na sve drazkovane kotouce Power disc.Zdravim vsechny. Mam objednanou 6 (snad dorazi na podzimgrinning. Tak procitam forum.
Objevil jsem na nemeckem foru tuhle tabulku-jake kotouce pasuji s jinymi destickami dohromady.
Tak to sem pro informaci davam. Vsem hezky vecer.
Zobrazit přílohu 41101
A nebude spise mozna chyba ve voditkach?Nikdo z místních guru netuší?