• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Cizí značky aneb proč být (ne)věrný japoncům

Tak Kia ceed gt narozdil od proceed gt ma koncovky spojeny s výfukem takze za me palec nahoru

5334955_kia-novemodely-pariz2018-nizsistredni-v0.jpg

No když už si na to jejich GT narazil https://www.autickar.cz/clanek/kia-ceed-gt-hatchback-hothatch-predokolka-sportovni-rychla-korejska/, jen škoda že nemá motor 2.0 jako i30N a fastback N
Uprimne doufam ze tam casem bude, protože interier Kia je o dost lepsi(hezci pro me) nez u Hyundai...Kazdopadne ještě 3 roky pojezdim v Mazde a pak se uvidi...Vypada to ze by mohla byt mpska, ale jestli se dostane do evropy to se ještě uvidi. Novy focus st taky nevypada zle s castkou okolo 780 tisíc.

Zdarec,
Zvazuju cca po zime upgrade z BK, kandidati zatim Mazda 3 BL (2.0 HB), Mazda 2 DJ, Honda Civic 8/9g (1.8)
pozadavky: 6-kvalt, benzin, atmosfera. japonec, non-SUV, HB, do 200k+- Kc, 2009+

nejaky tipy na dalsi modely? nebo na co se zamerit, na co davat bacha? pripadne proc neco z jmenovanych nebrat?
Dikes

Zajímavá úvaha s tou cenou DO 200k+. Takové..., protichůdné. Ale když ještě přihodíš (našetříš) nějakých 100 tyček, můžeš mít tu moji. Páč mým tipem je Toyota Corolla HB za současného stavu s rodinou (a nebo Toyobaru, pokud bych žil sám).

Zajímavá úvaha s tou cenou DO 200k+. Takové..., protichůdné. Ale když ještě přihodíš (našetříš) nějakých 100 tyček, můžeš mít tu moji. Páč mým tipem je Toyota Corolla HB za současného stavu s rodinou (a nebo Toyobaru, pokud bych žil sám).
Je tam slovy do dvěstětisíc plusmínus ...:rolleyes:

Corollu mam zazitou jako sedan, coz nechci kvuli malemu nakladacimu profilu..ne ze bych denne neco stehoval ale proste HB nebo neco s podobnou dirou je podminka...coz odpovida i na toyobaru (ktery se mi jinak hodne libi, ale je cenove uplne mimo...)
Co se ceny tyce, je to +/-. DJ je trochu prestrelene ale ostatni se dnes daji sehnat lehce pres 200, takze do jara by se mohly dostat pod.

By me zajimalo, jak casto jezdis pres 180. Ja temer denne a stejne me Camry nalakala do salonu. Ze ktereho jsem nakonec odesel s RAV4 misto Camry, ale stejne.
A 191 km/h to na tachometru dala RAVka i s timhle papirovym omezenim ;).

Tak to by mě teď zajímalo, jak budeš jezdit s novou RAVkou. ;) Potkal jsem ji o víkendu, kdy za sebou vytvořila kolonu asi deseti aut. Na silnici byla pomalejší už jen multikára. :D

Back