• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Cizí značky aneb proč být (ne)věrný japoncům

Když jsem se díval na tyhle tabulky, pomyslel jsem si, že z vzácné Mazdy se začíná stávat poměrně běžné auto. ;) Zvláště Mazdu CX-3 už vídám častěji než Fabii. :D Alespoň u nás se s nimi roztrhl pytel. No a u nás před firmou se za poslední dva roky změnil stav ze dvou vozů na osm a další dvě auta jsou na cestě. Tak si říkám, jestli by mi Mazda neměla platit. :cool::)

upload_2019-6-7_7-58-57.png

upload_2019-6-7_8-0-2.png

Souhlas, ale je třeba vyčkat na insignii s roletkou z mazdy, protože kdo si jednou zvykne, už nechce jinak. ;)

Jo? A uz tam zacali zase davat nejaky rozumny benzinovy motor? :D

@Krabat Ta CX-3 vs. Fabie ... tomu se rika "profesionalni deformace" :D. Moc se o ty Mazdy zajimas, pak Ti ulpi oko na kazde, kterou kde uvidis, kdezto Fabie jen zapadne ve zcela beznem provozu.

Bohužel Mazda nic takového nenabízí a cenami míří dost nahoru, Karoq bych přežil

Kdyz si to video prohlednes, tak ty spotreby zase tak strasne nevypadaji, jak se spousta SUV-hateru tvari :D.

jako eko auto si predstavuju hybridniho yarise, nebo aurise/corollu kterej ma tusim ten sam motor ale citelne nizsi hmotnost, tj bude mit lepsi dynamiku. navic porizovaci cena je tam taky vic "eko" :)

Tyhle krávy se kupují většinou pro 50ti kilové paničky na pojíždění po městě. Znáte to ne? Ráno do školky/školy s parchantama, dopoledne fitko/solárko s kámoškama co taky milují své manžely, v poledne nějaké to cool bio jídlo v centru a odpoledne rychle na kosmetiku/manikůru, dřív než pojede vyzvednout ratolesti. Navíc se na podlahu vejde MEGAmoc papírovejch kapesníčků a účtenek. A jako za 4-5l na 100km. Prostě je to EKO.

Tyhle krávy se kupují většinou pro 50ti kilové paničky na pojíždění po městě. Znáte to ne? Ráno do školky/školy s parchantama, dopoledne fitko/solárko s kámoškama co taky milují své manžely, v poledne nějaké to cool bio jídlo v centru a odpoledne rychle na kosmetiku/manikůru, dřív než pojede vyzvednout ratolesti. Navíc se na podlahu vejde MEGAmoc papírovejch kapesníčků a účtenek. A jako za 4-5l na 100km. Prostě je to EKO.
Možná je to spíš EGO, než EKO a co mě na nich štve nejvíc, že přes ty hnusný krabice není vidět co se děje na silnici před tebou. :confused:

Back