- 2 675
Jo, ale i se 180 budes u nas temer nejrychlejsi. Malinko aut jezdi rychleji.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Jen ten, co Francouzi dovolí. Jistě, pro ty, co jsou zvyklí na 192 k a 256 Nm, těm musí stačit 200 k a 280 Nm. Komu to nestačí, musí k EDS pro 240 k a 350 Nm. Jo a můžeš si vybrat, jestli chceš 3 pedály, nebo 2 pedály.Jo? A uz tam zacali zase davat nejaky rozumny benzinovy motor?
ježiši , takovou hnusnou krabici :vomit: ???..........jedině že by tam byla kastle z CX3Tak jsem se přistihl, že bych si snad dokázal představit jezdit i se Škodovkou , má vyšší posez, 4x4,slušný motor 2.0 TSI a přijatelnou akceleraci http://www.autoforum.cz/bleskovky/dalsi-skodovka-s-motorem-tsi-ukazala-ze-k-pusobive-dynamice-nemusite-mit-logo-rs/URL vkládejte bez sledovacího odkazu za otazníkem!
Karoqa nikdy.Tak tvrdé a hlučné auto jsem dlouho neviděl.Bohužel Mazda nic takového nenabízí a cenami míří dost nahoru, Karoq bych přežil
eko SUVporovnání hybridů Honda-Toyota , kdyby někdo smýšlel trochu eko
Většina downsizingových tříválcových osobáků se k takové spotřebě ani nepřiblíží , tak co chceš říct tvým příspěvkem ???eko SUV
Možná je to spíš EGO, než EKO a co mě na nich štve nejvíc, že přes ty hnusný krabice není vidět co se děje na silnici před tebou.Tyhle krávy se kupují většinou pro 50ti kilové paničky na pojíždění po městě. Znáte to ne? Ráno do školky/školy s parchantama, dopoledne fitko/solárko s kámoškama co taky milují své manžely, v poledne nějaké to cool bio jídlo v centru a odpoledne rychle na kosmetiku/manikůru, dřív než pojede vyzvednout ratolesti. Navíc se na podlahu vejde MEGAmoc papírovejch kapesníčků a účtenek. A jako za 4-5l na 100km. Prostě je to EKO.