- 2 675
Tak jako ... zase je potreba se precejen vratit na zem, ze jo . Ale tak ... mohl bych si treba vsadit Sportku .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
@Krabat, co Tebe vlastne odrazuje od CX-5?.
No když jsem koukal, není zas tak moc velký výběr, pokud by člověk sháněl nějaké SUV s trochu slušnou výbavou, pohonem 4x4 a kdyby ještě chtěl manuál... Samozřejmě do nějaké ceny pod 900 tis.Urcite nejsem typickej ridic, takze je to hodne subjektivni, ale s SUV bych proste Mazdu zradil .
v arctic bily a novy cerveny metalize prijde CX-5 primerene hezka
Je otazka, zda ta CSOB sleva je opravdova sleva. Ve smyslu toho, zda to neni neco, co bys normalne uhadal take, kdybys o to usiloval. Ja CSOB Premium prave mam, takze jsem na tu slevu koukal take, ale ani presto jsem se pro Volvo nerozhodl, ikdyz o nem od malicka snim. Ja si totiz neumim vybrat auto tak, aby nebylo v plne vybave a to u tech premiovek je smrtelne .
leskle cerne lakovane dily v interieru nebo zvenci, coz uz bohuzel dorazilo i do Mazdy
Mne rovnako vadia chrómované obruby výduchov klimatizácie.. tie vidím v zrkadlách.
Čo sa týka lesklého laku, ten je kapitola sama o sebe aj vnútri, ale zvonku medzi oknami dverí na CX-5 to vyzerá pekne hnusne a nedá sa to poriadne vyleštiť. Hlavne na slnku to hádže divné odlesky.