Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
no to doufám že nePosílají tohohle likvidátora?
No tvl., tak to mu gratuluju. Idiot slabý slovo.ten idiot po nabourání vylezl z auta vše si prohlídnul, pak si šel v klidu do bankomatu, znovu si všechno prohlídnul a ujel...
No ty mas teda stesti..Tak a teď napíšu jen ********************************* abych nebyl sprostej. Zase příchod k zaparkovanému autu a prozměnu pravá přední strana KO. Lísteček nikde
Jsem jenom rád, že jsem nic po minulém incidentu nenechával lakovat. To bych se zblázdnil asi úplně. Opravdu nechápu, jak někteří lidé můžou mít řidičák. To je pořád něco :rage:
Když se podívám, jak některá auta na parkovišti u nás vypadají, tak ani velké "štěstí" mít člověk nemusí Na škrábance jsem si už celkem zvykl, ale co je moc, to je moc.
Tady fotka po tom, co jsme to dali s mechanikem dohromady. Je to takto až nahoru ke světlu..
Zobrazit přílohu 4234
Ale pojíznej jsem a to je hlavní. A dokonce i světla svítí, tak cajk.:blackeye:
jooo tak tohle přesně znám od ČP po několikate za sebou, a to nejsou ani Vánoce, aby se museli vymlouvat, že nestíhaji. Nejvíc nasírací je to před víkendem, když na něco čekaš má ti to dojít v patek, jseš doma a v sobotu ti hoděj do schránky lístek, že je to druha vyzva, že tě nezastihli doma. To je na vystřilení ...Opět kkti z pošty ... asi si vemu s sebou sekeru
.....čekám balík, nikdo nezvoní, do schránky se neuráčej dát ani lístek, ale hlavně že mi pošlou sms:"... Doručovací pokus zásilky xy ze dne 18.3. nebyl úspěšný. Balík je uložen na poště ..."
Fakt to by se z nich člověk po**** :banghead: