Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
byla ještě tma, stalo se to v cca 6,50h takže nešlo vidět po nárazu skoro nic, ikdyž se obě otáčely co a jak... tu ránu jsem pak ukecal, že má asi pochroumanou nožičku, ale že se uzdraví. jen doufám, že až pojedeme odpoledne domu, že tam nebude ležet u pangejtuholcicky vzadu koukaly?
no hádám že asi jo, anobrž já nevím zcela přesně zda je KO nebo OKNema se to vlastne nekomu hlasit?
Copa si zkoušel?Ten pocit, když jedeš na zkušební jízdu, rozhodneš se auto koupit a pak se zjistí, že je auto už prodáno :rage:unch:
Ja myslel, ze už jedno GH máš?GH liftback :angelic:
Pri te vsi smule ale ocenuju ten napad s bankou a kamerama. Preju pevne nervy!napadlo mě zavolat naproti do banky a měl jsem štěstí
to sice mám, ale včera když u něj zazvonila policie, tak nejdřív že jo že tam jako byl atd. a pak najednou otočil že nikoho nenaboural apod. takže se budou muset dlouze shánět svědci případně kamery apod. = auto bude čekat nabouraný až to policie uzavře a pojišťovna dovolí plnění. zatím je to tvrzení proti tvrzení, shání se svěděk co to viděl a nahlásil info do banky. bohužel tam dal jen SPZ a typa a barvu vozu, nenechal na sebe kontaktkterej to zaplatí......