Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Pochopit BLBCE je mnohdy nemozne...
Podívej je to vyhazovani penez, ale jak se rika, vis co by za to deti v Africe dali?At je to jak je to,... ale nicit jidlo? Chape to nekdo? Do prdele... jednou bude chybet
No, povinny nemaj, ale je to firmy, co to nejspíš pojištěný má, ALE..... já říkám, že jsem necouval, on říká, že jsem couval... účelová komunikace, takže PČR to sice nafotili, sepsali atd., ale do měsíce to pošlou na magistrát a tam to může hnít dva roky. A do tý doby viník neznámý...Oouuu ty asi nemaj povinne ruceni co...
No ty vole..... To me mrzi
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sekačka. Dneska mě docela dost naštvala sekačka....
Díky chlape, taky mě to zabolelo až u srdíčkaauuuu kuwa já bych brečel, ta díra tam... :arghh: neboj, bude jako nová a snad to nebude tolik stát. kdybys potřeboval fakt šikovnýho autoklempíře, tak dej vědět a domluvím ti dobrou cenu je to kámoš - https://www.mazdaklan.cz/threads/nh-car-strahov-praha-6.199/
to se vůbec nedivim, prasknul by mi vobuch z toho :-(aky mě to zabolelo až u srdíčka
Me tak napada ... Sekacka nema RZ a nema ani technicak ... Takze tam s tim nemel vubec na silnici co delat.
:-O jaaaj tak to snad .. budou varit pulku auta ne .... to snad ani nemysli vazne .. zkusnejakou normalne neznackovou karosarnu ..srandisti z Auto Zeman volali, že prej to bude nejmíň za 130k...