- 52
Moc diky Vitku. Letosek je fakt "kvalitni"@samper kluci, to je fakt pech.... začíná to vypada nekonečně, přeju at je to poslední zásek/r
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Moc diky Vitku. Letosek je fakt "kvalitni"@samper kluci, to je fakt pech.... začíná to vypada nekonečně, přeju at je to poslední zásek/r
Ne ta přední je obráceně (má bejt špičkou dopředu) nicméně osobně se mi šestka líbí víc když sou ty lišty úplně pryčZobrazit přílohu 2146
Fakt? Tu zadni? Tu stranu prave delali..
Ale museji tam bejt zase nějaký prahy. Bez lišt i bez prahů to taky neni úplně onoNe ta přední je obráceně (má bejt špičkou dopředu) nicméně osobně se mi šestka líbí víc když sou ty lišty úplně pryč
S ridicovo dvermi se nic nedelalo, takhle jsme ji koupili ve 2009 na Sporilove v AutoPointu. Buhvi, co to auto ma za sebou a co vsechno na nem kdo delalNe, tu predni levou... zuzeny konce list maji jit smerem ven... jinymi slovy, rovnymi konci k sobe
Hm, jak jsem psal, buhvi, co ma to auto za sebou..Levyma dverma urcite nekdo neco delal... ta lista je nalepena obracene, no Ale mohla se jen sloupnout a pak uz ji tam nekdo dam takhle blbe..
Bílá barva na autě.
A jestli je to majitelka, tak to bude asi prekerka co?Zobrazit přílohu 2539 Mám pocit, že majitele toho červeného "auta" pověsím za kule do průvanu..
Zobrazit přílohu 2539 Mám pocit, že majitele toho červeného "auta" pověsím za kule do průvanu..
Já si udělala vzadu místo schválně, jak kdybych tušila, že přijede někdo takovej.. Na zabití, hlavně to, co udělali Tobě. FuuHeh, ešte že máš kam cúvnuť...
Ja som nedávno našiel auto podobne ako ty, ale žiadne miesto ani v predu, ani v zadu. Normálne som si musel privolať okoloidúceho, nech mi asistuje, lebo nemám senzory a pri snahe dostať sa odtiaľ by som to mohol ťuknúť alebo oškrieť.
Já si udělala vzadu místo schválně, jak kdybych tušila, že přijede někdo takovej.. Na zabití, hlavně to, co udělali Tobě. Fuu