Ano, pokud se zapomenou otevřené dveře, tak auto automaticky zhasne.
Pokud je ale natvrdo zapnutá lampička na čtení, tak svítí celou noc.
(různé roky a modely se můžou lišit - bavím se teď hlavně o BM/BN, GJ/GL a starších)
Kufr nejde standardně nechat rozsvícený, jelikož má vypínač pouze 2 polohy - zhasnuto pořád ; rozsvíceno pouze, když je otevřený kufr.
To ovšem neplatí u výtvorů, když se do těchto světel pustí samodomo kutilové viz
pokud to patří jinam, prosím o přeložení tématu. Chtěl bych tímto poděkovat @Natural za dnešní dopoledne a skvělou práci. Protože sem našim mladým sehnal mírně jetou Kiu Ceed 1.6 GDi SW Top v takřka nejvyšší výbavě, vadilo mi na ní, že má klasický žlutý hnusný žárovky :). Slovo dalo slovo a...
www.mazdaklan.cz
A dát něco po takových kutilech do původního stavu mnohdy lehce ani nejde, což Katka bohužel už ví
(edit, dopletl jsem si story s kamerou, ale prostě se do toho světla neměl ten stejnej kutil/předchozí majitel/geniální vynálezce/manták atd motat
)
Díky za radu. Mám dotaz kde najdu 6V výstup z CMU ? Napájená z ACC znamená trvale napájení? Až se dostanu do auta vyfotim. Spinané napájení sem připojoval myslím u toho výstupu u cinche. Takže pokud bych ji připojil na stále napájení a ukostril tak by ti mělo fungovat? Dekuji v podstatě by...
www.mazdaklan.cz