• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Co vás naštvalo?

Včera překvapení jak jsem přišel z práce u domu v zamknuté zahradě.
33418902802_8a465d4f7b_o.jpg

"Jen" vysklený okno? Žádnej jinej problém?

Poškrábany lak trochu, madlo dveří, lišta okna. Den před tím jsem ošetřil kůži to bylo veliké štěstí kůži nic není.

Šli cíleně pro antiradar, kamera za 4 tis tam zůstala ani jedna přihrádka otevřena.

To snad NE, co to jsou za zrůdy. :(:mad:Střílela bych tuhle havěť, co krade a ničí druhým majetek. Nemám slov.

To je asi nejemotivnejsi vyjadreni od @Doris, co jsem videl :D.

Samozrejme kradez nic prijemneho. Nam (manzelce) naposledy pred Vanoci vykradli auto s darkama, ale kupodivu nikdo nic nerozbil. Asi meli sve klice/dalkove (halt Octavia II).

Uz jsem asi dlouho nemel problem s pneumatikama, zda se :(. Prave vysedavam pred pneuservisem nez otevrou s hrebikem v prave predni ...

Hadam, ze se brzo hecnu na dojezdovku :(.

Tak před chvilkou mě volala přítelkyně, že odřela auto. Prý jen přední nárazník, spodní část, takže prý jen ten černý plast co tam je. Asi mě z toho jebne, bo jsem ho před 4 měsíci měnil za nový a už je zase poškozený. Takže mě to samozřejmě naštvalo, ale než dojede domů (momentálně je v Brně), tak snad vychladnu.....

Tak před chvilkou mě volala přítelkyně, že odřela auto. Prý jen přední nárazník, spodní část, takže prý jen ten černý plast co tam je. Asi mě z toho jebne, bo jsem ho před 4 měsíci měnil za nový a už je zase poškozený. Takže mě to samozřejmě naštvalo, ale než dojede domů (momentálně je v Brně), tak snad vychladnu.....
To je nemilé :-( Potkala jsem tvoji Mazďuchu dnes o půl jedné mezi Otrokovicemi a Napajedly u benzínek. Jela od Napajedel, asi tam seděla přítelkyně, mávala jsem, asi neviděla.

Jo, tak to byla určitě přítelkyně. Jela do Bzence a pak do Brna. Jinak ona je slepá když řídí :). Ona si všímá, že někdo mává jen když sedí jako spolujezdec a říká mě, že někdo mával, blikal...atd :).

Chybí mi zde tlačítko "To se mi nelíbí".

Tak před chvilkou mě volala přítelkyně, že odřela auto.
Nejseš v tom sám, já měl takovej telefon ve čtvrtek, řešíme přes pojišťovnu...............
Jinak určitě vychladneš, vem si co by jsme bez těch ženských dělali :D
DSC_0104.jpg P4200046.JPG

dJn3o
Az me zamrazilo z toho videa,nastesti to dopadlo pro oba motorkare dobre. A to je to co rikam porad,cim slabsi auto tim vic se ti lidi snazi zavodit...A dalsi demence v ceske republice je to ze nemuzes ukazat obliceje tady tech vymastencu :mad:

Back