Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
To je nemilé :-( Potkala jsem tvoji Mazďuchu dnes o půl jedné mezi Otrokovicemi a Napajedly u benzínek. Jela od Napajedel, asi tam seděla přítelkyně, mávala jsem, asi neviděla.Tak před chvilkou mě volala přítelkyně, že odřela auto. Prý jen přední nárazník, spodní část, takže prý jen ten černý plast co tam je. Asi mě z toho jebne, bo jsem ho před 4 měsíci měnil za nový a už je zase poškozený. Takže mě to samozřejmě naštvalo, ale než dojede domů (momentálně je v Brně), tak snad vychladnu.....
Chybí mi zde tlačítko "To se mi nelíbí".Tak před chvilkou mě volala přítelkyně, že odřela auto. Prý jen přední nárazník, spodní část, takže prý jen ten černý plast co tam je. Asi mě z toho jebne, bo jsem ho před 4 měsíci měnil za nový a už je zase poškozený. Takže mě to samozřejmě naštvalo, ale než dojede domů (momentálně je v Brně), tak snad vychladnu.....