Tak už mi mazdička stojí v lakovně přes měsíc. Měla být hotová za týden,ale....
1) první návštěva (1.týden):
Mistři lakýrníci: No potřebujeme aby jste ten nárazník támhle dolaminoval ještě o 0,5cm Já: Proč jste mi to hnedka nezavolali ? Mistři: My na to zapoměli.... Já: A umíte to dolaminovat vy ? Mistři: Ne
Tak jsem se aspoň naučil se sklolaminátem...
2) druhá návštěva (2.týden):
Já: Tak tady máte ten nárazník Mistři: Jo super, hnedka na to vlítnem a za 2 dny je to připravený na lak a za další 2 to máte i s lakem Já: OK,kdyby jste cokoliv potřebovali,tak zavolejte
3) třetí návštěva (3.týden):
Já: Tak jak vám to jde.... ? Mistři: No víte, mi potřebujeme aby jste nám sundal světla, aby jsme ten nárazník mohli zbrousit podle karoserie Já: A proč jste nezavolali ??? A proč vidim že mám poškrábaný světla smirkem ??? Mistři: No on kolega (co tu teď není), myslel že to zbrousí,ale nějak se nepovedlo,ale nebojte, mi vám ty světla vyleštíme... Já: OK, tak mi dejte aspoň 10/12 klíč a ten nárazník vám schodim Mistři: To budete moc hodnej.....
4) čtvrtá návštěva (4.týden):
Já: Vidíte mě rádi co ? Mistři: No už ty nárazníky máte támhle připravený na lak, ale jsou dva problémy. Šéf co to lakuje je teď na dovolený v itálii a vrátí se v pondělí a navíc ten plnič nám na těch sklolaminátech pořád praská,to je úplně naprd materiál Já: Hmm, je divný že tyhle nárazníky má mraky lidí po celym světě,ale zrovna mě když je donesu do týhle lakovny tak začnou praskat. Takže se zastavim v pondělí ? Mistři: Raději v úterý.....
Kdy už konečně tohle martýrium skončí.... :banghead::banghead::banghead::banghead::banghead::banghead::banghead::banghead::banghead::banghead::banghead::banghead::banghead: Nechce někdo komplet body kit na M3BM od KnighSports ???? Si koupim zase origo nárazníky a nastříkam si je raději sám (ty původní jsou totál od kamínků, much a psích hoven)
Aspoň že mám pojízdnýho Civica a teď jsem konečně dal do kupy MPS,takže mastnou tyčí už nemusim