Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Nebo pod mou. I když se zdá, že tohle tu kunu zatím odrazuje - LAS.Tyjo, to vypada, jako bys koukal pod kapotu meho auta, @Jarda_Mazda .
Přesně tak. Už jsem se to taky naučil.Jinak samotka je samotka .
Jo, tak to bych byl nasranej i já. Ale dle mého by zase nemusel být nějaký extra problém (i finanční) to nechat vyměnit. Je to přece jen klika od dveří - tedy pokud vidím správně).
Jinak samotka je samotka .
Mě na tom se.. hlavně ten princip. Všichni to máme pojištěný a jakej je problém na sebe nechat za stěračem číslo. I kdyby mi měl říct jenom "sorry,neumim řídit" tak by mi to v tomhle případě možná i stačilo.No myslím že kontakt nenechal.
Nezávidím.
Velký plus je že si plno věcí dokážeš udělat sám. Šikulo
Řeknu ti to teď z druhé strany-ženě se podařilo něco trošku většího (oprava autorizák hyundai 13600kč), ale taky při parkování. Nechala lísteček s tel. a co si vyslechla po telefonu ona, pak já v telefonu a nakonec i osobně... Hold někteří lidi by zasloužili pár facek a ne slušnost-zklidnil se až jsem mu řekl že může být rád že nechala kontakt, že to nemusí platit ze svého..... O tom že mě to na povinku stálo asi 2500kč ani mluvit nemusím-to bude ten největší důvod proč lidi nenechají kontakt.Mě na tom se.. hlavně ten princip. Všichni to máme pojištěný a jakej je problém na sebe nechat za stěračem číslo. I kdyby mi měl říct jenom "sorry,neumim řídit" tak by mi to v tomhle případě možná i stačilo.
No sundam a nandam,ale lakovat to dam do lakýrny,takže 2000Kč v luftu.