Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
tak dneska mě nasralo zjištění, že mi přestalo fungovat sklápění zrcátka u řidiče. Popojede jenom kousek a motůrek sotva vrčí, takže v týdnu návštěva servisu a doufám, že se k tomu postaví čelem
To zrcátko si natočte na video a pak jim to ukažte. Nedávno jsem to řešil a na záruku uznali opravu. Mění se celý vnitřek kvůli nepatrné plastové součástce. Mimochodem, jak jsem psal ve svém tématu, při výměně mi zrcátko rozbili, takže jsem musel do servisu dvakrát.
Tady ukázka, jak se mi sklápělo u řidiče a jak u spolujezdce. Udělalo to jen dvakrát za celou dobu, co auto vlastním, ale i tak mě to štvalo.
Zobrazit přílohu 11702
Dnes jsem byl na garanční kontrole a tak jsem kauzu zrcátko znovu otevřel. Ukázal jsem i video na mobilu a udělal z něj výřez, aby to bylo vidět. Při nastartování koukám na bok auta, sklopím a zase vyklopím zrcátka a hle, už vidím i za sebe.
Bohužel AutoPalace se vyjádřilo tak, že pokud se to neprojeví u nich ( a to se jak na potvoru neprojevilo ), tak to nemůžou nafotit a Mazda jim opravu nezaplatí. Druhá varianta je, že až to udělá znovu, tak vypnu sklápění a s blbě sklopeným zrcátkem pojedu 30km jim to ukázat.
Opravdu není jiná varianta? A prý se nedá koupit jen ten šnek ale v katalogu je jen celé zrcátko bez krytu za 4500 Kč bez DPH.Zobrazit přílohu 11738
Aby se řidič nenudil a občas si prosvištil i nějaká jiná englická slofíčka, mají japončíci připravenou i tuto hlášku (podotýkám, že okno bylo čisté jak svědomí katolického kněze):Kolegové s Revolution Top, potkali jste se někdy s touto hláškou?
Význam chápu, spíš mě trápí že mi vyskakuje v dešti a nevím jestli je kamera fakt zamlžená anebo tam je nějaký problém!
Předem díky za odpovědi