Dnes jsem při mytí auta zjistil, že mi nejde seřídit pravé zrcátko v horizontálním směru. Ve vertikálním ano, ale v horizontálním se ani nehne. Můžu si ho upravit dotekem ruky, tzn. že mi ho v servisu při výměně nějak doje*ali!
Je to totiž něco přes týden, kdy mi ho měnili kvůli nefunkčnímu vyklápění.
To snad není možný! Už s levým jsem musel do servisu dvakrát, protože mi zrcátko při první výměně rozbili. A teď musím podruhé i s pravým zrcátkem! Fakt mě ten servis začíná srát! Copak nedokáží spravit a následně zkontrolovat takovou banalitu? Snad abych se začal chovat jako pilot letadla a po každé návštěvě servisu provedl kontrolu všech funkcí. Od rána jsem naštvaný, protože nemám čas jezdit kvůli takové ptákovině do servisu opakovaně.
Pochopím jednu chybu. Ale nezvládnout to ani napodruhé, to už je diletantství. Nejde mi o prachy, co tam projedu, ale o čas. Vůbec nevím, kdy se tam zase dostanu. Mám dojem, že ta mizerná pověst Mazda servisu ve Fryštáku je zasloužená. Sám sobě se divím, proč tam ještě jezdím.
Prodejci jsou v pohodě, ale začínám si myslet, že servisovat tam auto je riziko. S čímkoliv vážnějším bych se tam bál jet.