• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Co vás naštvalo?

• Vlákno založil Vlákno založil Vitus
  • Datum založení Datum založení
Neznam prodejni statistiky a ani se mi to nechce hledat, ale Mazdu 2 potkam fyzicky tak 1-2x do roka. Proc si drzet takovy model? Mne je to popravde fuk.

Co mě naštvalo? Konec prodeje klasické Mazdy 2. Naštvalo by mě to i kdybych ji neměl vybranou jako další auto pro mou lepší polovičku, až se jí konečně rozpadne C1. Ukončení prodeje neskutečně spolehlivého a řidičsky, ekonomicky a ekologicky vyváženého malého automobilu je prostě ztrátou pro všechny lidi se zbytkem zdravého rozumu. R.I.P.

Mazdu 2 má môj syn a za 6 rokov najazdil 180 tis km a aj ja som si niečo málo s ňou pojazdil a naozaj vydarené auto. Vedel by som si ju kludne predstaviť na miesto M3.

V Thajsku pokračuje predaj Mazda 2 vo verzii sedan. Takže to neumiera ale iba sa presúva predaj mimo EU (zatial)

Ako by ich jedna mater mala :)

červené krásky.JPG

IMG_6983.JPG

Poslední úprava:
Co mě naštvalo? Konec prodeje klasické Mazdy 2. Naštvalo by mě to i kdybych ji neměl vybranou jako další auto pro mou lepší polovičku, až se jí konečně rozpadne C1. Ukončení prodeje neskutečně spolehlivého a řidičsky, ekonomicky a ekologicky vyváženého malého automobilu je prostě ztrátou pro všechny lidi se zbytkem zdravého rozumu. R.I.P.
To chceš říct, že po přečtení včera vydaného článku jsem se neměl radovat,ale smutnit až dokonce být naštvanej? Asi jo, jak to tak vidím.To až doslouží moje Cx3 ,o trochu větší ségra Mazdy2, si mám jako koupit Teslu?a nemít na rohlíky, nebo jak to myslí s těma autama..Teď jsem se teda vážně naštScreenshot_2025-02-19-03-26-32-416_com.android.chrome.jpgval.Apropo nedávno jsem vyděl Mazdu 2, nakej Holanďan, byla ve fólií, snížená,velký černý kola, celkově vymazlená, musel jsem se zastavil a obejít ji dokola jak malej kluk, tak byla krásná..,a udělal by to tak každej správnej klaňak si myslim,ach jo.
foto AutoŽivě

Back