Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Havířov si udělal tímto úsekovým měřením celkem dobrý kšeft.No já než jsem zjistil,co tam jsou za pasti,během 5 měsíců mi přišlo 8 obsílek.Jezdil jsem přes Havířov v té době často.První přišla až po třech měsících,takže jsem prd veděl...pak chodila jedna za druhou a já měl stažený zadek vždy když jsem šel vybrat schránkuNedavno jsem projizdel Havirovem a celkem jsem spechal , pac jsem uz jel pozde na sjednanou schuzku(nerad chodim pozde) a dneska dosla obsilka na zaplaceni 500 czk...rychlost 60 km/h v povolene padesatce.
Aby toho nebylo malo tak jsem se pred chvili dozvedel ze u nas v praci muj kolega kdyz navadel svitek do valcu na profilaci strechy tak tam nechal prsty Mam dovolenou takze jsem tam nebyl,pracuje hned vedle me klucina 23 let. Pry 3 prsty na maderu
Jo rikali chlapi ze hned kriminalka prijela , spoustu papirovani a dalsi veci...takze pro majitele firmy asi tezky problem...No hlavne doufam ze klucina se z toho dostane a brzo ho uvidim vedle sebe v praci,super klukAuuu. Dělám ve strojírenství a vím o čem je řeč. Navíc jsem ten jednou nohou v kriminále, když se něco takto stane. Proč, jak, proč, výslech, upozornili jsme na rizika, zapisujeme dodržování bezpečnosti do tabulek, byl pracovník proškolen a potvrdil proškoleni na daný stroj. Kdo ho školil. Odpovídá stroj specifikaci...Atd atd...
Kaufland je nějakej prokletej, Mazdu mám chvilku a už mám od Kaufu dva důlky na dveřích.. A to se snažím parkovat co nejdál od vchodu..Dnes se mi u Kauflandu nabořil nějaký důchodce do masky, a samozřejmě ujel. Takže mám rozštíplé to pochromované účko a pár škrábanečků. A to jsem dokonce parkoval na "rodinkách". Takže už fakt nevím...., tady už snad pomůže jen žít v civilizovanějších zemích.