99luftbalons
rodinný člen KLANu
- 1 403
Ok. Já mám kartu 32Gb s tím bych se nechytal.Necelých 11h záznamu na 128GB kartě. Každý pohyb kolem auta se uloží.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Ok. Já mám kartu 32Gb s tím bych se nechytal.Necelých 11h záznamu na 128GB kartě. Každý pohyb kolem auta se uloží.
Presne tak, tiež nemám slov takýchto ľudí nepochopím. Poistku mám, mala by to kryť, dokonca mám aj od polície potvrdenie, ale tá oštara s lakovaním, ako trafia odtieň, ako to bude vyzerať, to sa vôbec neteším...Já jen přemýšlím, co to muselo být za kokota? Mírnější výraz pro něj fakt nemám. I kvůli takovým kreténům nechávám na parkovištích zapnutou auto kameru. Doufám, že máš pojistku, která to kryje.
Už sa mi to isté na našej ulici stalo pred asi 8 rokmi. Odvtedy sa snažím a zvlášť s týmto novým autom parkujem na miestach kde nikomu nezavadziam, kde mám dostatočný odstup od áut, radšej aj o ulicu vedľa, ale aj tak si nepomôžeš, kreténi sa vždy nájdu...Sekat ruce za tohle.... nemam slov
Třeba bude nahranej na nějaký městský kameře v okolí a jen tak lehce mu to neprojde.Už sa mi to isté na našej ulici stalo pred asi 8 rokmi. Odvtedy sa snažím a zvlášť s týmto novým autom parkujem na miestach kde nikomu nezavadziam, kde mám dostatočný odstup od áut, radšej aj o ulicu vedľa, ale aj tak si nepomôžeš, kreténi sa vždy nájdu...
Spíš štěstí, smůla by byla kdybys potkal krávu.Nevím jestli smůla nebo štěstí.
Tak si říkám vemu dnes firemní auto (Mercedes Sprinter) a Magdu nechám doma. Potkal jsem po 10ti letech srnku.
Nárazník a podběh.
Jak rychle se ti přehrává záznam v tom rozlišení co máš, kdyby ti to odřel po půlnoci, budeš to mít ráno v 8 ještě na kartě?
Necelých 11h záznamu na 128GB kartě. Každý pohyb kolem auta se uloží.
No ja vam kluci nevim, sice kapacita problem neni, ale me ta kamera tak dlouho nahravat nevydrzi. Mam to nastavene na napeti baterie do 12.5V a rozhodne pres noc od nejake 18 - 19 hodiny, co dorazim domu, nevydrzi nahravat. Tak mozna cca do 3 v noci. Vlastne me ted napada, ze to muze byt i tim, ze mam navic tu zadni. Jen s predni treba vydrzi?