• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Co vás naštvalo?

• Vlákno založil Vlákno založil Vitus
  • Datum založení Datum založení
Docela by me zajimalo (dosud me to nenapadlo), jestli by pojistovna plnila za poskozeni folie, kdyz by nedoslo k poskozeni laku?

P.S.: pochopitelne napr. z POV vinika, paklize by byl znam.

To by mě taky zajímalo zda by pojišťovna hradila pozkozenou folii ale musím uznat že mě překvapilo jak to pobrala. Ta fólie není vůbec špatná věc ale aplikovat ji na starší lak nedává asi smysl...

Samsung S22 256GB Tapatalk

To by mě taky zajímalo zda by pojišťovna hradila pozkozenou folii ale musím uznat že mě překvapilo jak to pobrala. Ta fólie není vůbec špatná věc ale aplikovat ji na starší lak nedává asi smysl...

Samsung S22 256GB Tapatalk
Mne to celkove nedava smysl. Teda dava, ale leda u nejakych fakt vyberovych aut, kde by nasledne lakovani dost ponizilo cenu vozidla. Ale jinak, pokud stoji aplikace folie stejne, jako lakovani, tak nevim, zvlaste vezmu-li v potaz pocatecni investici…

Určitě hradí. Ale je třeba to mít nahlášený na pojišťovně (včetně faktury), že to máš na autě.
Uplatnil jsem sice jen jednou u havarijka (přední nárazník, zvířátko), ale u povka to bude nastejno.
Tady to nemá význam přes havarijko vzhledem ke spoluúčasti.
Folie dává smysl samozřejmě jen u max zánovního vozu, dokud je lak cajk. Její kouzlo tkví právě v zachování původního vzhledu, i po 4řech letech je lak pořád jak nový. A samozřejmě pokud si plánuješ auto nechat fakt dlouho.

Back