• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Diskuze o cenách paliv a politický koutek

Uz len ten smrad dostať nejako do nádrže a môžeš jazdiť na výpary. ?

Před chvilkou jsem projížděl u ORLEN na D4 u sjezdu na Příbram/Sedlčany. Jako WTF za obyč efektu 49,90Kč ? To je teda pokles cen jak sviňa.:poop:

Před chvilkou jsem projížděl u ORLEN na D4 u sjezdu na Příbram/Sedlčany. Jako WTF za obyč efektu 49,90Kč ? To je teda pokles cen jak sviňa.:poop:
te není možný, Kovanda říkal zlevnění :joy: ?

te není možný, Kovanda říkal zlevnění :joy: ?
Tohle ale ani ekonomové ani vláda ovlivnit nemůže. Max může dotovat lidi / zastropovat ceny přímo benzínkám. Je ale moc dobře vidět, co se stane -> viz Magyarország. Já vám nevím, ale jsme na tom jako jediní v EU takhle? Určitě ne. Za tyhle "výmysly" bohužel ve výsledku může jen a pouze jedna země a jeden člověk v jejím čele směrem na východ od nás. Tomu bychom měli děkovat :)

V Polsku za minulý týden zlevnili skoro o 2.50kč na litru. Někde to funguje.

Nečetl jsem nic o změnách zákonů a daní v Polsku s platností v minulém týdnu. Tam zřejmě funguje trh - zlevní ropa, zlevní benzín.

Konečně dorazily obavy… nejlepší lék na nenažraný kapitál.
Jak se sníží poptávka, tak se všichni umravní a neplatí to jen pro paliva ;)

Konečně dorazily obavy… nejlepší lék na nenažraný kapitál.
Jak se sníží poptávka, tak se všichni umravní a neplatí to jen pro paliva ;)
Jenomže tady když jsou obavy, tak všichni akorát nenažraně zdražují

Jo, expert Bartuška tomu říká panika na trhu a ta nám tady vládne a určuje ceny....To jsme to dopracovali po třiceti letech budování kapitalismu...Jestli Putin vypne plyn, tak tady pomrzneme jak Němci u Stalingradu.....?

Co zima…, ale veškerý průmysl, tím výroba, práce, mzdy… smrdí to řádně.
Snad to dopadne podle jisté parafráze…, jakože lidé nakonec udělají správnou věc, tedy až poté, co vyčerpají všechny špatné možnosti :innocent:

Za tyhle "výmysly" bohužel ve výsledku může jen a pouze jedna země a jeden člověk v jejím čele směrem na východ od nás. Tomu bychom měli děkovat :)
Koho mas na mysli? To by me docela zajimalo...

Back