- 1 901
No tak to jsem ještě neviděl!?Jestli se jí to roztrhne,tak z toho smradu chcípne.? Minulý týden jsem blbě dotáhl kanystr a trocha se mě toho vylilo ve skříni v dodávce.Do dneška je tam smrad jak v rafinérce.?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
No tak to jsem ještě neviděl!?Jestli se jí to roztrhne,tak z toho smradu chcípne.? Minulý týden jsem blbě dotáhl kanystr a trocha se mě toho vylilo ve skříni v dodávce.Do dneška je tam smrad jak v rafinérce.?
te není možný, Kovanda říkal zlevnění ?Před chvilkou jsem projížděl u ORLEN na D4 u sjezdu na Příbram/Sedlčany. Jako WTF za obyč efektu 49,90Kč ? To je teda pokles cen jak sviňa.
Tohle ale ani ekonomové ani vláda ovlivnit nemůže. Max může dotovat lidi / zastropovat ceny přímo benzínkám. Je ale moc dobře vidět, co se stane -> viz Magyarország. Já vám nevím, ale jsme na tom jako jediní v EU takhle? Určitě ne. Za tyhle "výmysly" bohužel ve výsledku může jen a pouze jedna země a jeden člověk v jejím čele směrem na východ od nás. Tomu bychom měli děkovatte není možný, Kovanda říkal zlevnění ?
A to zapříčinila vláda a ekonomové?V Polsku za minulý týden zlevnili skoro o 2.50kč na litru. Někde to funguje.
Jenomže tady když jsou obavy, tak všichni akorát nenažraně zdražujíKonečně dorazily obavy… nejlepší lék na nenažraný kapitál.
Jak se sníží poptávka, tak se všichni umravní a neplatí to jen pro paliva
Koho mas na mysli? To by me docela zajimalo...Za tyhle "výmysly" bohužel ve výsledku může jen a pouze jedna země a jeden člověk v jejím čele směrem na východ od nás. Tomu bychom měli děkovat
Ta země nemá ve vlajce ani modrou ani žlutou. Tak ti to řeknu.Koho mas na mysli? To by me docela zajimalo...
tou modrou jsi si jisty?Ta země nemá ve vlajce ani modrou ani žlutou. Tak ti to řeknu.
Já už jsem taky při poledni zblbej. Měl jsem dobrej oběd, unavil. Samozřejmě že modrá tam je, ale tmavší. Zřejmě jsem si nějak vybavil tu rudou barvu.tou modrou jsi si jisty?
Co na nás Orlen vydělá, může nechat Polákům :-(V Polsku za minulý týden zlevnili skoro o 2.50kč na litru. Někde to funguje.