Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
No a přesto Tank Ono o 1 kč sníží cenu, když ostatní zdražují, tak co je špatně ?co jsem cetl tak kontrola marzi je k nicemu, ale ne ze by se pakovaly benzinky, ale proto ze ceny tlaci navrch rafinerky na ktery je i stat kratky
Tank Ono je tak trochu zahada jak funguje (uz pred krizi) - https://cs.wikipedia.org/wiki/Tank_ONONo a přesto Tank Ono o 1 kč sníží cenu, když ostatní zdražují, tak co je špatně ?
Me to je celkem jedno, jak fungujou, me zajima, za kolik mi to tece z hadice u stojanu. Dneska ONO 45.9, Benzina o 700m dale 48.2, EO o 800m blize 47.7. Kdyby si stat nechal rafinerie v Zaluzi a Kralupech mohl ted krasne v CR nastavit nezlodejskou cenu. To bysme asi cumeli, kdyby statni EO a statni rafinerie mely primerenou marzi, kolik by to stalo u stojanu.Tank Ono je tak trochu zahada jak funguje (uz pred krizi) - https://cs.wikipedia.org/wiki/Tank_ONO
hadam ze budto berou od jinych rafinerii/prekupniku, nebo v tom jsou nejake cachry s danema (sami priznavaji ze dodavatelum pod prsty nekoukaji) nebo oboji
Na marze rafinerii plati zastropovani. Jako v H. Ale ted uz je pozde. Kdyby to udelali ted, tak nam sem nikdo nic neda. To se melo udelat hned a ne placat hovna abysme nebyli cerpacka Evropy. Ted jsme na tom nejhur spolu? hned za Slovakama.co jsem cetl tak kontrola marzi je k nicemu, ale ne ze by se pakovaly benzinky, ale proto ze ceny tlaci navrch rafinerky na ktery je i stat kratky
Ťažko povedať, minuly týždeň som bol v AT na Avanti hneď za hranicou, kde chodím tankovať roky a vždy lacnejší N95 (e5) ako hocikde v Bratislave (E10) rádovo o 20-30 centov (napr marec/brezen 2020 0,97euro/liter) a mali rakusaci 2,05e/liter a Slovnaft pri dome 1,90. A to je pumpa pri D2Na marze rafinerii plati zastropovani. Jako v H. Ale ted uz je pozde. Kdyby to udelali ted, tak nam sem nikdo nic neda. To se melo udelat hned a ne placat hovna abysme nebyli cerpacka Evropy. Ted jsme na tom nejhur spolu? hned za Slovakama.
Cena lidí a Benzina budky se projevilasamoobslužné Benzině
Zjevně.Cena lidí a Benzina budky se projevila
neco jako elektrina od skoro-statniho CEZu?...Kdyby si stat nechal rafinerie v Zaluzi a Kralupech mohl ted krasne v CR nastavit nezlodejskou cenu. To bysme asi cumeli, kdyby statni EO a statni rafinerie mely primerenou marzi, kolik by to stalo u stojanu.
To je prave ono, skoro. Jestli tam ma stat 75% nebo 51% je uz skoro jedno, kdyz to neni 100%. Tyhle strategicke podniky se mely jednoznacne nechat. Hlavne, ze ma stat pivovar?? To mi je uplne fuk, kdyby pivo stalo 200.neco jako elektrina od skoro-statniho CEZu?
Tak to mě ne.I když je pravda, že Budvar nepiju.?To je prave ono, skoro. Jestli tam ma stat 75% nebo 51% je uz skoro jedno, kdyz to neni 100%. Tyhle strategicke podniky se mely jednoznacne nechat. Hlavne, ze ma stat pivovar?? To mi je uplne fuk, kdyby pivo stalo 200.
Tak zde jsou jasné priority... není třeba nikam jezdit, když mají občané na chlast. ?To je prave ono, skoro. Jestli tam ma stat 75% nebo 51% je uz skoro jedno, kdyz to neni 100%. Tyhle strategicke podniky se mely jednoznacne nechat. Hlavne, ze ma stat pivovar?? To mi je uplne fuk, kdyby pivo stalo 200.