Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
To jsem zvedavi, co bude zitra mlejt ve zpravach ten debilek, az bude odpovidat na to, ze efekt nula a nikde temer nic dolu neslo. Hlavne EO jde prikladem s jejich par desetnikama? Jeho odpoved bude, preci nechcete slevu zadarmo.takže Orlen byly všude nejdražší, tak zlevňují. Rakovnicko 31.5 N95 47,70 dneska 45.90, jinak tu nezlevnila žádná jiná pumpa
A on si snad někdo myslel, že to bude jinak? Svatá ty prostoto...
Tady jde hlavne o to, ze benzin pod pumpou v nadrzi je forma danoveho skladu. Dan plati az koncovy zakaznik/spotrebitel v momente nakupu. Je to jako s cigarama a chlastem. Ty se taky zdrazi, kdyz se zvysi spotrebni dan a je jedno jesli je flaska rumu v regalu 10 let. Takze cela ta odpoved je lez a vymysl ve stylu lidi jsou hloupi a uveri tomu.Odpoved toho Globusu vyse je nesmysl. Obvykla podzemni nadrz ma reknu bratru neco kolem 30000L. Tak velkoobratkove pumpy jako Globus/Tesco apod musi mit zavoz urcite vicekrat do tydne s tim,ze se nejede uplne do prazdna obvykle,takze ta skladova cena se "ředí". Nicmene z toho co jsem napsal si odvodte sami. Ja mam na starost malou neverejnou cerpacku s nadrzi na 20 000L. Vytoc mam pitomych asi 4000L denne a beru zavoz 2x tydne...
Tolik k neochote prodejcu slevnovat palivo. Na druhou stranu si myslim,ze takovy kolos jako Globus apod.asi licituji bud vubec,nebo malo,proste protoze kontroly...takze je otazkou jak to vlastne delaji
A to sis nedávno stěžoval jak má šestka malou nádrž ?? ale cena teda pekelná ?Tak jsem teda dneska docela dlouho ráno rozdýchával cenu Naturalu 98 na naší klasické Total pumpě v Bruselu - 2,394 Eur za litr.
No netankovala se mi ta plná nádrž úplně lehce.