• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Diskuze o cenách paliv a politický koutek

Příbram Orlen/Benzina:
31.5. Efecta N95 - 46,60Kč
1.6. Efecta N95 - 45,10Kč a fronta jak na banány

U nás dnes Benzina N95 během dne dolů o 1,80 na 3 čerpačkách úplně stejně

Tak Benzina je jediná, která plošně u všech stojanů zlevnila o 1.80 Kč. Takže u nás cena 43.60, ONO 44.90 a Shell 45.90 za benzín.

takže Orlen byly všude nejdražší, tak zlevňují. Rakovnicko 31.5 N95 47,70 dneska 45.90, jinak tu nezlevnila žádná jiná pumpa

takže Orlen byly všude nejdražší, tak zlevňují. Rakovnicko 31.5 N95 47,70 dneska 45.90, jinak tu nezlevnila žádná jiná pumpa
To jsem zvedavi, co bude zitra mlejt ve zpravach ten debilek, az bude odpovidat na to, ze efekt nula a nikde temer nic dolu neslo. Hlavne EO jde prikladem s jejich par desetnikama? Jeho odpoved bude, preci nechcete slevu zadarmo.

Tak třeba Německo až o 8 kč, když si ho pořád berou jako modlu. Hnus Fialovej

Jinak MOL Odrava R6 z 36.9 na 35.9. Takze jsou uz jen mene drazi, nez ostatni?

Odpoved toho Globusu vyse je nesmysl. Obvykla podzemni nadrz ma reknu bratru neco kolem 30000L. Tak velkoobratkove pumpy jako Globus/Tesco apod musi mit zavoz urcite vicekrat do tydne s tim,ze se nejede uplne do prazdna obvykle,takze ta skladova cena se "ředí". Nicmene z toho co jsem napsal si odvodte sami. Ja mam na starost malou neverejnou cerpacku s nadrzi na 20 000L. Vytoc mam pitomych asi 4000L denne a beru zavoz 2x tydne...

Tolik k neochote prodejcu slevnovat palivo. Na druhou stranu si myslim,ze takovy kolos jako Globus apod.asi licituji bud vubec,nebo malo,proste protoze kontroly...takze je otazkou jak to vlastne delaji

Pre mňa je etalon TankONO ktoré má cenníky na internete, jednotné ceny a ktoré skoro vždy ako prvé zlacnie.

Ale tentokrát sa cena už dlhšie nepohla, takže buď tiež začali zneužívať situáciu alebo ropa zdražela a nestihli ani zlacnieť..

Odpoved toho Globusu vyse je nesmysl. Obvykla podzemni nadrz ma reknu bratru neco kolem 30000L. Tak velkoobratkove pumpy jako Globus/Tesco apod musi mit zavoz urcite vicekrat do tydne s tim,ze se nejede uplne do prazdna obvykle,takze ta skladova cena se "ředí". Nicmene z toho co jsem napsal si odvodte sami. Ja mam na starost malou neverejnou cerpacku s nadrzi na 20 000L. Vytoc mam pitomych asi 4000L denne a beru zavoz 2x tydne...

Tolik k neochote prodejcu slevnovat palivo. Na druhou stranu si myslim,ze takovy kolos jako Globus apod.asi licituji bud vubec,nebo malo,proste protoze kontroly...takze je otazkou jak to vlastne delaji
Tady jde hlavne o to, ze benzin pod pumpou v nadrzi je forma danoveho skladu. Dan plati az koncovy zakaznik/spotrebitel v momente nakupu. Je to jako s cigarama a chlastem. Ty se taky zdrazi, kdyz se zvysi spotrebni dan a je jedno jesli je flaska rumu v regalu 10 let. Takze cela ta odpoved je lez a vymysl ve stylu lidi jsou hloupi a uveri tomu.

No...nejsem v tomhle úplně kovaný, ale třeba u cigaret vím určitě, že to není jak píšeš...běžně se legálně doprodávají cigára se starým kolkem souběžně s novým...nejde to 10 let, ale vždycky je tam několik týdnů/měsíců? souběh...u chlastu je to myslím úplně stejně...u PHM netuším

Tank ONO hlásí zdražení oproti stavu dnes ráno o 60 haléřů u N95. Nafta také, ty ostatní ,,prémiovější" paliva nesleduju.
Jen dodám, že se kurz ropy třeba od 20.5. do 2.6. pohybuje v rozmezí 112 až 119 dolarů za barel. Viz. odkaz níže.

Tak jsem teda dneska docela dlouho ráno rozdýchával cenu Naturalu 98 na naší klasické Total pumpě v Bruselu - 2,394 Eur za litr.:eek:
No netankovala se mi ta plná nádrž úplně lehce. :confused:

Tak jsem teda dneska docela dlouho ráno rozdýchával cenu Naturalu 98 na naší klasické Total pumpě v Bruselu - 2,394 Eur za litr.:eek:
No netankovala se mi ta plná nádrž úplně lehce. :confused:
A to sis nedávno stěžoval jak má šestka malou nádrž ?? ale cena teda pekelná ?

@MAN Pravda, nakonec to budeme ještě brát jako plus, že to pak při placení na pumpě, tak nebolí. :laughing:

Back