• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Diskuze o cenách paliv a politický koutek

Ahoj vsem,
ja jsem zaregistroval, ze v okamziku, kdy se byť zmini v hlavnich zprávách, ze ropa pujde nahoru a tedy bude drazsi benzin a nafta, tak druhý den ráno uz je to dražší...ze by zaváželi letecky nočními lety?? :D

A jako zlaty hreb:

Tank Ono Ústí nad Labem, bylo nekdy koncem dubna ci zacatkem kvetna:

jeden den 20:30 - benzin 42,90
druhy den 15:00 - benzin 45,50.

A co se týká Nemecka a tankování večer, tak ano, cenovy rozdil je i 10 - 20 centu, takze cca 2,50 az 5,-

Odesláno z mého STF-L09 pomocí Tapatalk

Tak to mě mluvíš z duše.Mám pocit, že nějaký fundovaný ekonom na jaro řekne, že bude benzín v létě za pade tak bude za pade.Proč to jelito neřekne, že bude za 25kč?Třeba by to prošlo.??

Hlásím dnešní tankování Orlen Polsko 98 za 8,33zl. což je cca 44,00kč oproti EuroOil 98 za 50,60kč. celkem slušný rozdíl.

Dávno som brigadoval na pumpe, majiteľ ráno prišiel, obzrel susedné čerpacie stanice a cenu upravoval podľa toho, čo mali ostatní. Žiadna veľká veda hlavne na nejakých súkromných. Cisterna chodila 2x do týždňa podľa odberu. To že benzín dostali v pondelok a v stredu je 3 razy zvýšená cena za ten istý benzin

Jestli tohle klapne, tak vše výše bude růžová vzpomínka ;)

Jinak Rakousko, Bruck / Zell am See...

MaxMotion100 u OMV 2.39 EUR.
Super Plus 98 u Maxi.tank byl do cca 12.00h za 2.090 a poté 2.174 EUR.

Tedy i zde jedou nějakou časovou dynamiku cen.

No, snad si Kovanda a jemu podobní vzali jen špatné prášky o_O
Někdo něco pořád vykřikuje a ten zbytek k tomu zamíří a/nebo na tom začne makat... :mad:

By mě zajímalo co pak budeme žrát, když to jídlo do těch obchodů taky musí někdo dopravit.:skull:
Asi seno.?To abych se u našich podíval po své staré kose.?

tak to už je pro zasmání, být to obráceně pumpaři už přepisují cedule .....
tedy oni cenu zvednou i tak z obavy ....

tak to už je pro zasmání, být to obráceně pumpaři už přepisují cedule .....
tedy oni cenu zvednou i tak z obavy ....

Víš jak se říká,"dokud dávají,tak ber" a toho se oni drží.Dokud jim,nikdo nedá přes prsty a my jim to budeme platit,tak budou ceny tam kde jsou.?

Víš jak se říká,"dokud dávají,tak ber" a toho se oni drží.Dokud jim,nikdo nedá přes prsty a my jim to budeme platit,tak budou ceny tam kde jsou.?
Co jineho lidem zbyva nez jim to platit?

tvl až o 20 haléřů ???, hned běžím na zahradu vypustit vodu ze všech nádrží a spěchám do front k pumpám ??

Back