Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Přesně tak. Může za to Rusko a Putler v jeho čele Může za to tím, že rozpoutalo zbytečnou válku a tím způsobilo nejistotu na trzích a sankce - který jsou potřeba. Pokud zastáváš názor, že za ceny, který letí nahoru v závislosti na událostech po 24.2. může EU (v principu věci) nebo snad proklatý USA / UA / Soros / nevim co ještě, nemáme se o čem bavit.Přeskočím-li tu tvou hru fakana ze 3. třídy ZŠ, zajímá mě, jak konkrétně ta země, která se nesmí u tebe vyslovit (hádám Ruskou federaci) může za cenu paliva v ČR?
Za tohle se pomalu modlím......ale i takovéto lekce nás snad mentálně a pak hlavně činy posunou do bezpečnějších pozic v mnoha ohledech.
To nemame, protoze predem, opet jako fakan, odmitas konstruktivni debatu. To je jak cist novinky.cz, ten fakticky prehled a vyrazivo (Putler) tomu jasne odpovida.Přesně tak. Může za to Rusko a Putler v jeho čele Může za to tím, že rozpoutalo zbytečnou válku a tím způsobilo nejistotu na trzích a sankce - který jsou potřeba. Pokud zastáváš názor, že za ceny, který letí nahoru v závislosti na událostech po 24.2. může EU (v principu věci) nebo snad proklatý USA / UA / Soros / nevim co ještě, nemáme se o čem bavit.
Přinejmenším ti, co nám teď vládnou, jsou prodemokratičtí. Pokud by tam byli ti, co jsou teď v opozici, tak bychom se časem dočkali okleštění svobod a práva a za pár let bychom se tady takto otevřeně bavit nemohli. V důsledku toho by ještě mnohem víc narůstala korupce a mohli bychom zapomenout na prosperitu.dokud nam(/evrope/svetu) bude vladnout to co nam vladne ted tak neverim v nejaky vetsi posun...z pruseru do pruseru, z jedne zavislosti do jine zavislosti
Nooo já tam bral v 15.hod za 44.90 ?????Tak ONO už je na 43,90. Jsem tedy zvědav na ostatní.
@M3grey No konečně. Docela jsem se divil, že jsi to tak dlouho nechal bez reakce.Koho mas na mysli? To by me docela zajimalo...
Na Self-Service Benzině v ČB už taky 44,90.Nooo já tam bral v 15.hod za 44.90 ?????
Chystám se přes Rakousko, když to tady počátám tak by to mohlo být méně než v CZcca 3 tyzdne dozadu Avanti wolfstahl N95 e5 2.10 euro, vcera 1.93, ale blizsie k Viedni uz je cena nad 2 eura
Na Rakouských dálnicích je ale cena 2,4 -2,5 Euro.Chystám se přes Rakousko, když to tady počátám tak by to mohlo být méně než v CZ
DíkyNa Rakouských dálnicích je ale cena 2,4 -2,5 Euro.
Ještě včera večer to bylo 45.90, to má Globus i Makro. Zítra potřebuju dotankovat před dovolenou, tak je jasný kam jet.Na Self-Service Benzině v ČB už taky 44,90.