Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Já jsem si nechal domontovat od člena tkm origo navigaci,je třeba dodat anténu GPS+ nějaká kabeláž.Loni byla aktualizace map od Volva.Někteří uživatelé s ní nejsou spokojeni,ale mě stačí,ještě nikdy mě nedostala do potíží.Existují i radia s navigací z Číny,ale já jsem nechtěl přijít o Bose.Ahoj, mám auto bez navigace šlo by tam místo klasickýho radia dát navigace? Bud original nebo neoriginal?
A kde se dá sehnat original navigace plus vše co k tomu má být?Já jsem si nechal domontovat od člena tkm origo navigaci,je třeba dodat anténu GPS+ nějaká kabeláž.Loni byla aktualizace map od Volva.Někteří uživatelé s ní nejsou spokojeni,ale mě stačí,ještě nikdy mě nedostala do potíží.Existují i radia s navigací z Číny,ale já jsem nechtěl přijít o Bose.
kontaktuj tkmA kde se dá sehnat original navigace plus vše co k tomu má být?
Musíš ho nahradiť Bose reprákom, zisti či nehrá aspoň výškač, potom by to bol reprák basový ako píše shr3k. Ak nehrá nič, máš zlú linku alebo aj zosík. Ale tých príčin môže byť viac.Caute. Nevie či to patrí sem, ale jedna sa to hudby. Zistil som, že mi nehrá reprak(Bose) na strane šoféra. Môže byť nejak stiahnutý zvuk cez rádio, ostatné hrajú, alebo odišiel. Ak áno viem ho nahradiť iba Bose repráky? Dik
Ak máš záujem, origo sú k dispozícii.Dnes som zistil, že nehrá iba ten jeden reprak. Musi sa nahradiť reprákom z GH modelu, alebo aj iného? Dik
BL bude mít ve dveřích ten samý.Dnes som zistil, že nehrá iba ten jeden reprak. Musi sa nahradiť reprákom z GH modelu, alebo aj iného? Dik
tady najdeš odpověď na svou otázku ,-) eventuálně by ti možná mohl pomoci @tkmporadí mě někdo kde se dá sehnat novější verze CD navigace. Moje je z roku 2010