Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Vôbec by som neriešil nejak DAB, pokladám za slepú cestu trochu. Rádia sa moc nehrnú lebo treba platiť za licencie a doma má DAB prijímač málokto, väčšinou FM...Nemáte někdo tip na model rádia , který byl podporoval DAB/DAB+ ?
Případně jestli se dá nějaký způsobem přidat (třeba na USB) reciever pro digitální vysílání.
Ke všem těm Číňanům se dá zpravidla koupit DAB stick do USB portu a doinstalovat aplikace na obsluhu. Takovej rovnák na vohejbák.Nemáte někdo tip na model rádia , který byl podporoval DAB/DAB+ ?
Případně jestli se dá nějaký způsobem přidat (třeba na USB) reciever pro digitální vysílání.
Jakoby mobil nefungoval jen tam, kde je pokrytí vysílače.DAB funguješ len tam kde je pokrytie vysielača
No já si nemyslím, že je to slepá cesta. Naopak rozšiřování frekvencí pro vysílání nových stanic přes FM je nulové.Vôbec by som neriešil nejak DAB, pokladám za slepú cestu trochu. Rádia sa moc nehrnú lebo treba platiť za licencie a doma má DAB prijímač málokto, väčšinou FM...
A ak si predstavíš že dnes môžeš vysielať cez internet a ten internet má každý v mobile a teda z mobilu to vieš dostať do rádia tak je to 2x jednoduchšie riešenie kde je stabilná kvalita všade kde máš signál a kľudne aj mimo CZ, s DAB funguješ len tam kde je pokrytie vysielača
Našel jsem přímo od Sinosmartu tohleKe všem těm Číňanům se dá zpravidla koupit DAB stick do USB portu a doinstalovat aplikace na obsluhu. Takovej rovnák na vohejbák.
Jo to je přesně ono, mástera konstruktéra Číňana nenepadne, že by mohl použít čip tuneru i s DAB podporou.Našel jsem přímo od Sinosmartu tohle
Jaj tak, dik. A teda radio šlo ok že bol si spokojny?Prodávám auto a je pro mě výhodnější to prodat zvlášť
Ahoj, koupil bych jen kabely k rádiu pokud s nimi funguje ovládání na volantu.Kdyby měl někdo zájem, prodávám Android radio svoje Hizpo S6 a taky Výšky ESB včetně OEM domečků pro GH