Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Ja pochádzam z "ďalekého východu" (SK), môžem sa ti ozvať keď sa budem chystať na Slovensko (veľmi pravdepodobne niekedy počas leta).Náhodou niekto z ďalekého východu (východné Slovensko), kto by mi s deaktiváciou pomohol ? Zatiaľ to riešim trvalým zapnutím ofuku čelného skla. Ak by som nikoho nezohnal tak to skúsim podľa návodu s kapotou motora.
Omlouvám se, problém vyřešen. Ostřikovače světlometů fungují pouze, když jsou zapnuté světla. Mám je trvale v režimu "AUTO", tzn. přes den nesvítí. Ty data jsou přehrál samozřejmě večer kdy se automaticky světla rozsvítily a tím pádem fungovaly i ostřikovače. Tzn. vše funguje jak má.Zdravím všechny, předně moc děkuji všem za toto fórum.
Deaktivoval jsem si i-stop na Mazdě 6 2.0 (2019), vše super až na to, že přestaly fungovat ostřikovače světel. Nejdřív jsem si toho vůbec nevšimnul a jezdil jsem s tím asi 2 měsíce až nyní. Tak jsem zkusil vrátit původní hodnoty do "SSU" a opět začaly fungovat. Neměnil jsem nic jiného než dva bity týkající se istopu a samozřejmě kontrolní součty. Byla použita zde uveřejněná Excel tabulka. Má někdo nějaký nápad? Případně vyzkoušejte...
V první fázi jsem to neprozřetelně dělal bez tekutých úplatků.Při množství aut, by to chtelo v prvním kole od každého cihlu na vinný sklep.
Ve skutečnosti "víc než stovku" (ale musel jsem ho trochu popíchnout).Fiha, ale uz stovky? To bych necekal. Delas vubec i neco jineho?
FB id je správné...Asi shoda jmen . Poslem na nej Mariana .
Nevím, co máš za auto. Já mám CX-5 a vše z tohoto jsem si v menu dokázal nastavit sám.Nějaká dobrá duše z okolí Praha, Dobříš, Příbram, která by mi nastavila zamykání dveří při rozjezdu, zrušila iStop a nastavila sklápění zrcátek při zamknutí auta ?