Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Jsou tam ještě další podmínky na aktivaci i-stop , např. zapnutí bezpečnostních pásů řidiče.Přikládám obr. mé obrazovky, kdy všechny tři jmenované piktogramy jsou již "podbarvené", tzn. jsou OK, a i-stop je přesto neaktivní.
Tušíte někdo, proč to tak je?
Zobrazit přílohu 24699
Ahoj, tak zase jsem o stupinek vzdelanejsi. Diky za info.Jsou tam ještě další podmínky na aktivaci i-stop , např. zapnutí bezpečnostních pásů řidiče.
No třeba proto, že máš ventilaci zapnutou jen na OKNO čelní, to ti pak svítí, že všechny tři systémy jsou připraveny, ale celkově je I-STOP Nepřipraveno.Ahoj, jak již bylo tady někde na fóru dříve popsáno, aktivaci i-stopu je možné sledovat na obrazovce rádia.
Běžně aktivace i-stopu koresponduje se třemi zobrazenými piktogramy - ohřátí motoru, stav napětí baterie a AC.
Přikládám obr. mé obrazovky, kdy všechny tři jmenované piktogramy jsou již "podbarvené", tzn. jsou OK, a i-stop je přesto neaktivní.
Tušíte někdo, proč to tak je?
Zobrazit přílohu 24699
Ahoj, tak to ja opravdu nemam.No třeba proto, že máš ventilaci zapnutou jen na OKNO čelní, to ti pak svítí, že všechny tři systémy jsou připraveny, ale celkově je I-STOP Nepřipraveno.
Dobrý den, mám připravenu láhev dobrého červeného vína..můžeme se domluvit na zapnutí automatického zamykání dveří po rozjezdu?..kolem Prahy..nebo do dojezdové vzdálenosti? Děkuji za odpověď!Stačí si koupit OBD s přístupem na MS CAN. Zbytek už pořešíš přes ForScan a kódy vypočítáš v XLS tabulce z tohoto fóra.
Baterie je slabá, nebo není zkalibrovaný State Of Charge (SOC_BATT). Potřeba nabít v servise servisní nabíječkou (17 V), chvíli odstát, zapojit a resetovat SOC na 100 %.
Ne, nesvítí. U zámku kapoty je jen jeden koncák, tím pootočíš. Musíš sundat ten plast okolo zámku. Potom potřebuješ křížový šroubovák, ten koncák je na jednom šroubku, povolíš, pootočíš, utáhneš. Foto někde je, já to nemám, jinak bych postnul. Má to ale tuším že háček, pokud máš alarm na kapotě. Já ho nemám, takže jsem nepozoroval žádný rozdíl v chování auta.A po tom pootočení spínača kapoty nesvieti potom na prístrojovke výstraha že je kapota otvorená? Je tu niekde na fóre aj vyfotený ten spínač ktorý treba pootočiť?
Nevím jestli jsi mě dobře pochopil,nemám žádný problém ze stop startem mohu si jej zapínat a vypínat jak chci,jen jsem konstatoval,že ,a to nevím jestli to tak má fungovat,se při úplném vypnutí ventilátoru start stop spustí,šlo mi oto jestli se s tím někdo nesetkal,vypni si stopstart a potom ten ventilátor a zkus zastavit,jestli to dělá i tobě,nebo někomu,měl jsem zapnout vnitřní okruh,místo toho jaem zrušil větrání,toď celé.Kupte si flašku červeného, domluvte se se @shr3k a zajeďte za ním. On vám to vypne a máte klid...
Odesláno z mého SM-G975F pomocí Tapatalk