Domluv se s @shr3k Praha není tak daleko.Zdravím přátelé,nevíte jestli to někdo dělá v ústeckém kraji,popřípadě v krajích sousedících?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Domluv se s @shr3k Praha není tak daleko.Zdravím přátelé,nevíte jestli to někdo dělá v ústeckém kraji,popřípadě v krajích sousedících?
Zdravím ...
Tak vyzkoušeno na CX3 2019 a funguje rovněž díky za radu , pár minut práceTak se zdá,že to opravdu funguje,i-stop nezapnul.Ani otevřené dveře to nehlásí.
Tajemství vypnutí i-stop u autopalkovice odhaleno.
Potom co jsem se setkal s guru @shr3k, který mi prozradil, že i-stop nemám softwarově deaktivovaný jsem chtěl přijít na to, jak to tam teda udělali. A takhle to dopadlo:
Zobrazit přílohu 28318
Takže od těď už to umí každý
Ano.Ahoj, lze prosim iStop vypnout i na MX-5 r.v. 2018? Nechce se mi saskovat se spinacem kapoty, mam radsi "cistsi" reseni. Diky moc
nenajde se někdo ochotnej a kdo ví, co dělá v okolí Teplic, nebo v Praze? Potřeboval bych povolit/zakázat nějaký vychytávky a nechci se sám hrabat těch hex kódech
uvažuju o zákazu i-stop
a pak o povolení (pokud to jde) následujícího a k tomu bych potřeboval konzultaci/potvrzení, že to jde, nebo funguje, hlavně předpokládám, že většina z těch funkcí se ukáže v MZC k nastavení
Auto door lock
Find My Car (2x lock to horn)
Coming Home Light
Leaving Home Light
Headlight Off Timer (součást Leaving/Comming home?)
Unlock mode (2 step or 1 step)
Applications - Vehicle Telemetry Transfer sub-menu (co to dělá?)
Applications - Driver Selection sub-menu Show (co to dělá?)
Applications - i-DM application (co to dělá?)