• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

elektrika i-STOP - systém start and stop, názory, zkušenosti, řešení, deaktivace

No mě jde start-stop deaktivovat,je to jedna z blbústek,ničí se baterie a hlavně startér,ALE co jsem zjistil,nevím proč,tuhle jsem jel za nafťákem,a neskutečně hulil,tak jsem zavřel větrák na nulu a na kruháči u Zdib mi motor vypnul,jakmile jsem opět ventilátor zapl stpo-start se opět zrušil.

Můj názor, že byla vyhodnocena slabá baterie (yntelygentí dobíjení) , takže když jsi pustil větrák, vyvolalo to pokles napětí, kdy se auto rozhodlo dobíjet a zaplo motor.

PS jinak starter to asi neničí, ten je mechanicky nadimenzovaný. Někde to posuzovali a zrovna starter byl OK.

Zdravím
Potřeboval bych softwarově vyřadit to kurvítko zhášení motoru i-stop. Jsem z Mohelnice. Mazda 6 GJ 2.0 Skyaktiv 2013. Díky.

Zdravím
Potřeboval bych softwarově vyřadit to kurvítko zhášení motoru i-stop. Jsem z Mohelnice. Mazda 6 GJ 2.0 Skyaktiv 2013. Díky.
27. navečer toho můžeš být za láhev dobrého vína zbaven. Pošli mi v SZ kontakt.

Ano, odpojit proudový senzor (u Mazdy je proudový) fakt nepomůže.

Ahoj,
mohl by jsi mi natrvalo odpojit stop/start - Mazda CX5 2019, jsem z Ostravy
dík za info
Libor

Ahoj,
mohl by jsi mi natrvalo odpojit stop/start - Mazda CX5 2019, jsem z Ostravy
dík za info
Libor
Ostraváci do Palkovic, IMO je to nejlevnější řešení (než jezdit na můj nejbližší meeting point do Olomouce), ale budeme s @Gryllz v 28. odpoledne na brzdě v HL Propanu zkoušet nějaké mapy, tak se tam klidně zastav kolem páté.

Ostraváci do Palkovic, IMO je to nejlevnější řešení (než jezdit na můj nejbližší meeting point do Olomouce), ale budeme s @Gryllz v 28. odpoledne na brzdě v HL Propanu zkoušet nějaké mapy, tak se tam klidně zastav kolem páté.
Ty jsi z Olomóca

Ahoj,
který HL propan myslíš? Orlovská 791/40 nebo Štramberská 2905

Ne, jen přes něj jezdím a je to nejbližší místo Ostravě.
Díky za odpověď a ještě jeden dotaz
Jezdíš Prahu či Plzeň a pokud ano, jak často a kdy se tam ukážeš v nejbližší době?

Díky za odpověď a ještě jeden dotaz
Jezdíš Prahu či Plzeň a pokud ano, jak často a kdy se tam ukážeš v nejbližší době?
Plzeň nejezdím, v Praze bydlím, víc kdyžtak v SZ.

V pondělí mi shr3k vypnul ten skurvenej i-stop včera vyzkoušeno celodenním ježdění v Olomouci
a super. Moc děkuji, krásná práce. Diiiiiiiik.

Zdravím přátelé,nevíte jestli to někdo dělá v ústeckém kraji,popřípadě v krajích sousedících?

Back