- 823
Asi to někoho rozesměje , ale napíšu to... se @shr3k již ladím termín vypnutí i-stop a napadlo mě, že od koupě 2m zpět tupě sednu do vozu, a návykem z jiných vozů vypnu i-stop. Pak již jen zejména v noci nerudně mrknu na tu oranžovou připomínku. Testem jsem i-stop nechal poslední dny žít a ... piktogram motoru zmodrá, klimatizace zmodrá, ale baterka zatím nikdy = i-stop nepřipraven. Někde na webech bylo, že když je baterie 75-80% a méně, tak je to správně. Prohnal jsem ji nabíjecím cyklem (do 80% asi 10minut, do 100% asi 3-4h a přepadlo na dobíjecí údržbu = dle mě normální chování). Hned druhý den ani po 50km jízdy však stále nehodlá zmodrat
Klidně to takto nechám, jen mi vrtá hlavou, jestli není něco v nepořádku. Baterka se jen přetvařuje? Detekce nabití baterie nefunguje a něco nedostane instrukci, anebo (je to předváděčka) i-stop někdo vypnul (bypass i-stop pracuje jen naoko)? Nemáte zkušenost? Díky předem.
Klidně to takto nechám, jen mi vrtá hlavou, jestli není něco v nepořádku. Baterka se jen přetvařuje? Detekce nabití baterie nefunguje a něco nedostane instrukci, anebo (je to předváděčka) i-stop někdo vypnul (bypass i-stop pracuje jen naoko)? Nemáte zkušenost? Díky předem.