Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
přesně tak , Babiše na ně .... to pak budou mít benál s biosložkou za padeTrochu do mlýna.
Teď jezdím po Abu Dhabi mají tu 91 max 95 benzín za 16 Kč ale bez biosložky. Tak jsou v pohodě. Babiše na ně
Dřív jsem používal Vif a mel jsem mensi spotřebu,myslím ze placebo to není,já tankuji vervu enom,pokud chceš omv tak myslím ze je za Modřicemi směr MikulovKluci dá se někde v Brně natankovat 100 oktanový MaxxMotion 100? Mám dojem, že většina benzínek přešla na klasiku 95 a prémii moc nenabízí..Máte zkušenost s VIF aditivací? Přijde Vám to opravdu lepší nebo funguje placebo?
já tankuji větvi jenom
Už jsem to opravilnic lepšího asi neni než VifVětvi = verva? )). Nejde mi tolik o spotřebu jako čistící a konzervační efekt motoru