Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
V kombinaci s jejich aplikací, kdy platíš rovnou od stojanu ušetřím i například na kávě. ?Tak na Benzině při placení jejich kartou ušetříš u Vervy 100 korunu na litru tak alespoň nějaká sleva
Co jsem četl zde, tak Verva má prý 102 oktanů a ta N98 low cost bude mít asi minimum, takže 98 oktanů. Každopádně nenajezdím tolik, abych to musel řešit a beru Vervu...Neřekl bych, že to je placebo, ale fakt. 100 oktanový benzín bude vždy lepší pro motor, už jen z fyzikálního hlediska. Bratr pociťuje to stejné u nafty.
A jak to vypada s cenou? Verva o vikendu v Ostravě 34.4 ale co jsem slysel tak OMV 36-37 kc/l. Zatim jsem nemel stesti na rozumnou cenu u OMV abych to zkusil porovnattaky tak