Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Fuuuu to tam máte drahé palivo. Zlínsko je cca 35,50kč na litr.Já bral dneska na benzině Vervu 100 za 36,50 litr ?. Jediná benzina u Kladna kde maj Vervu, je totiž na D6 u Velký Dobrý a pak snad až ve Slaným. Jede to s ní pěkně, dokonce jsem předjel i Audinu co jela 170 km/hod. Nutno ovšem dodat, že táhla přívěsnej vozejk....?
Hlavní důvod proč beru Vervu 100 je ze neobsahuje biosrágoru.
Prepadávať sa začali už v zime 2020, kvôli nejakej vojne okolo ropy niekde u Arabov, myslím, že to pôvodne nemalo s korona krízou nič spoločné. Udržalo sa to potom asi vďaka menšiemu odberu PHM počas home officovTak ten graf je tedy geniální. Přesně vystihuje, jak se v době korona krize propadly ceny benzínu a nafty.
Jj, to máš pravdu, ale otázkou ještě je, zda není lepší dávat sto oktanové OMV, kde je 5% ETBE, pokud se to tedy nezměnilo, než sto oktanovou Vervu s 10% ETBE.Právě - čistej benzín dnes není nikde takže raději ETBE než biolíh. Myslím ze s tím nebyl žádný problém, když jsem dohledával co to obsahuje.
Už se objevují první signály na přípravy norem na benziny E15 a E20.Jo zvedat se to má a už 10% je jim málo. Takže E5 bude končit brzo myslím.